MasterChef: Το απόλυτο 30/30 και το ποδαρικό στο εστιατόριο του Κουτσόπουλου

11:50 11/5/2021 - Πηγή: iPop

Την απόλυτη βαθμολογία είδαμε στο επεισόδιο του MasterChef τη Δευτέρα ενώ η νικήτρια ομάδα επισκέφθηκε το εστιατόριο του Κουτσόπουλου στην Αθήνα, κάνοντας ποδαρικό.

Οι ομάδες έμαθαν τις βαθμολογίες για τα πιάτα τους, όμως, μια ομάδα ήταν εκείνη που εντυπωσίασε πραγματικά με τις προσπάθειές της και κατάφερε το απόλυτο αποτέλεσμα: 30 στα 30! Η ομάδα με αυτή τη βαθμολογία ήταν η κόκκινη, που αποτελείτο απ’ την Μαργαρίτα, τον Αλέξανδρο και τον Τζιοβάνι. Οι τρεις τους, όπως ήταν φυσικό, ενθουσιάστηκαν

απ’ την βαθμολογία τους και δεν περίμεναν ότι το γλυκό τους θα είχε πάει τόσο καλά.

Η επίσκεψη στο εστιατόριο του Κουτσόπουλου

Η βαθμολογία τους σημαίνει ότι πέρασαν αυτόματα στην τελική 8άδα, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να τους ανακοινώνει γεμάτος χαρά ότι θα κάνουν ποδαρικό στο εστιατόριό του στην Αθήνα!

Θα κάνετε ποδαρικό στο Samano Radio Restaurant. Θα κάνετε ραδιοφωνική εκπομπή και μετά θα φάτε. Δεν έχει ξαναμπεί άνθρωπος, δεν έχουμε προλάβει να ανοίξουμε

Τους νικητές της δοκιμασίας υποδέχθηκε ο Γιάννης Αποστολάκης, ο οποίος τους ξενάγησε στο ραδιοφωνικό εστιατόριο και οι παίκτες γιόρτασαν τη νίκη τους.

Δεν ήταν το ίδιο χαρούμενο το κλίμα για τους παίκτες της Μπλε και της Κίτρινης ομάδας, οι οποίες κλήθηκαν να δοκιμαστούν σε ένα τεστ γευσιγνωσίας, για να αναδειχθεί ο καλύτερος που θα κερδίσει την ατομική ασυλία.

Στη δοκιμασία της τυφλής γευσιγνωσίας νικητής αναδείχθηκε ο Ιωάννης, ο οποίος κατάφερε να βρει 13 από τα 30 υλικά που περιείχε το πιάτο που τους έδωσαν οι κριτές. Συνεπώς, ο Ιωάννης είναι ασφαλής με τους άλλους τρεις παίκτες, ενώ οι υπόλοιποι θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στο σπίτι του MasterChef 5.

MasterChef 5: Πότε θα προβάλλεται ο αγαπημένος σου διαγωνισμός μαγειρικής

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο MasterChef: Το απόλυτο 30/30 και το ποδαρικό στο εστιατόριο του Κουτσόπουλου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα