Οι celebrities βλέπουν τον κόσμο ανάποδα

08:30 8/11/2014 - Πηγή: iPop

Οι celebrities βλέπουν τον κόσμο ανάποδα κάνοντας yoga και μας δίνουν μαθήματα! Τώρα αν εσύ δεν μπορείς να σταθείς στα χέρια, στο κεφάλι ή και στον αέρα μην απελπίζεσαι… με σκληρή προπόνηση θα τα καταφέρεις!

Ας δούμε, όμως, τι κάνουν…

When in doubt, go upside down

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @normancook στις Ιούλ 7, 2014 at 10:30πμ PDT

Η Kaley Cuoco ιδρώνει κάνοντας handstand, έχοντας τοποθετήσει το κινητό της στον καθρέφτη για να καταφέρει να

μοιραστεί μαζί μας τη πόζα της! Η ίδια σχολιάζει μάλιστα, πως όταν έχεις αμφιβολία για το οτιδήποτε κάτσε ανάποδα και όλα θα διορθωθούν!

Can you think of a better way to start the day?? #SpiderWoman Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Bar Refaeli (@barrefaeli) στις Αύγ 8, 2013 at 2:31πμ PDT

Η Bar Rafaeli σε πόζα backbend αυτοχαρακτηρίζεται Spider woman και μας ρωτάει αν μπορούμε να σκεφτούμε καλύτερο τρόπο να ξεκινήσει η μέρα μας… ταυτόχρονα μας μαθαίνει πως ο καλύτερος τρόπος για να βγάλεις yoga-selfie είναι να βγάλεις μία φωτογραφία με ολόκληρη τη σιλουέτα σου μέσα!

Absolutely the best way to get the day started #yoga #wakeupwithme

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Nina Dobrev (@ninadobrev) στις Μάι 5, 2014 at 6:35πμ PDT

Η Nina Dobrev περνάει το backbend σε άλλο επίπεδο έχοντας το ένα πόδι τεντωμένο ψηλά και τονίζει και αυτή ότι είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεκιν΄σηεις την ημέρα σου βλέποντας τα πάντα ανάποδα! Φυσικά, όπως είναι ξεκάθαρο, το μάθημα που μας δίνει είναι πως η τοποθεσία είναι το «α» και το «ω» σε μία φωτογραφία!

# Morning Glory #posing Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Naomi Campbell (@iamnaomicampbell) στις Ιαν 1, 2014 at 9:55πμ PST

Η Naomi Campbell βλέπει τον κόσμο ανάποδα καθώς κάνει headstand και μας μαθαίνει πως αν μπορείς να σταθείς σε απόλυτη ευθεία ενώ στέκεσαι στο κεφάλι σου, μπορείς να καταφέρεις τα πάντα!

always trying…

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης elliegoulding (@elliegoulding) στις Αύγ 8, 2014 at 8:37πμ PDT

H Ellie Goulding κάνει handstand, φορώντας μπικίνι και ενώ βρίσκεται σε μία ταράτσα με θέα που κόβει την ανάσα. Η ίδια σχολιάζει πως «πάντα προσπαθεί»…και από ότι βλέπουμε τα καταφέρνει μια χαρά!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Gisele Bündchen (@giseleofficial) στις Αύγ 8, 2014 at 9:36πμ PDT

Η Gisele Bundchen, βάλθηκε να μας τρελάνει με το headstand της στη παραλία! Όπως ήδη μάθαμε οι πόζες με μπικίνι βοηθούν, τώρα προσθέτουμε το ότι οι πόζες με μπικίνι είναι ακόμα καλύτερες όταν γίνονται στην άμμο… αν είσαι και η Gisele κερδίζεις επιπλέον πόντους!

I’ve always wanted to know what it’s like to drive a Bugati… Too bad I’m a practical Prius driving humble biatch, maybe I’ll get to one day in a sexy ass movie

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Michelle Rodriguez (@mrodofficial) στις Απρ 4, 2014 at 7:32μμ PDT

Η Michelle Rodriguez, περνάει το headstand σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο από ότι οι προηγούμενες celebrities που είδαμε να στέκονται στο κεφάλι τους! Φόρεσε το μαγιώ της, στάθηκε στο κεφάλι της στη με΄ση του δρόμου και στο πίσω μέρος του πλάνου άφησε να κεντρίζει τα βλέματα ένα πανάκριβο αυτοκίνητο…!

Cross your legs, put your feet up, & relax…it’s Saturday!! Happy weekend

The post Οι celebrities βλέπουν τον κόσμο ανάποδα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα