Μία οθόνη σχεδόν χωρίς καθόλου περιθώριο

20:30 7/11/2014 - Πηγή: iPop

Μόλις 0,7 χιλιοστά θα χωρίζουν την οθόνη από τις άκρες του νέου smartphone της εταιρείας. Για να αντιληφθείς το μέγεθος αυτό, σκέψου ότι είναι στενότερο από το πάχος μιας πιστωτικής κάρτας (0,8 χιλιοστά).

Μία οθόνη σχεδόν χωρίς καθόλου περιθώριο, σχεδιάζει η LG για το νέο της smartphone. Η οθόνη θα καλύπτει σχεδόν ολόκληρη την επιφάνεια του smartphone. Πρόκειται για μια HD οθόνη 5,3 ιντσών με περιθώριο μόλις 0,7 χιλιοστά που κατασκευάζεται με τη βοήθεια της τεχνολογίας “Neo Edge”.

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση της εταιρείας, ο Byeong-Koo Kim,

Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής Πληροφορικής και Ανάπτυξης Κινητού, της LG, δήλωσε: «Αυτό το καινοτόμο προϊόν έχει πολλά πλεονεκτήματα, όπως η οθόνη 0,7 χιλιοστών και η ποιότητα εικόνας υψηλής ανάλυσης με λεπτό σχεδιασμό. Η LG Display θα συνεχίσει να προσφέρει στην αγορά, smartphones με μεγάλη οθόνη, για να ικανοποιήσει τις προσδοκίες των πελατών και των χρηστών, ενισχύοντας την ποιότητα των συσκευών».

Μάλιστα, η τεχνολογία “Neo Edge”, καθιστά την οθόνη ανθεκτική στο νερό και στη σκόνη, με ταινία διπλής όψεως! Ωστόσο, δεν έγινε γνωστό το πότε θα δούμε τη νέα αυτή εντυπωσιακή οθόνη, σε κάποιο smartphone, αν και η μαζική παραγωγή της θα ξεκινήσει εντός του μήνα. Παρόλα αυτά, η LG πριν λίγες μέρες, αποκάλυψε ότι τα κέρδη της μεταξύ Ιούλιου-Σεπτέμβριου υπερδιπλασιάστηκαν σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Ανυπομονούμε να φτάσει στα χέρια μας!

Επιστροφή στην αρχική σελίδα
Επιστροφή στην κατηγορία

The post Μία οθόνη σχεδόν χωρίς καθόλου περιθώριο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα