Οι αποκαλύψεις του πατέρα της Δούκισσας για την εγκυμοσύνη της!

12:06 28/9/2019 - Πηγή: iPop

Μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στο «Έλα Χαμογέλα» ο Νίκος Νομικος αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της κόρης του, στη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, αλλά και στο εάν η Δούκισσα θέλει να κάνει και τρίτο παιδί! Τι είπε ο πατέρας της Δούκισσας;

Η Δούκισσα Νομικού διανύει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, αφού έγινε για δεύτερη φορά μανούλα, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ο

πατέρας της Δούκισσας, Νίκος Νομικός, δήλωσε πως είναι για ακόμα μια φορά ένας ευτυχισμένος παππούς, επιβεβαίωσε ότι το κοριτσάκι θα ονομαστεί Αναστασία και δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του.

Παράλληλα, έδωσε λεπτομέρειες για τη γέννα, λέγοντας ότι ο Δημήτρης Θεοδωρίδης ήταν μέσα και έκοψε τον λώρο καθώς και το ότι η κόρη του είναι πολύ ευτυχισμένη.

Χαιρόμαστε κι εμείς το δεύτερο εγγόνι που βγήκε έτσι πολύ καλό, πολύ καλή στα κιλά και ζωηρό. Η Δούκισσα δεν παιδεύτηκε

Για τον γαμπρό του είπε τα καλύτερα: «Είναι καταπληκτικό παιδί και καταπληκτικός γονιός», ενώ επιβεβαίωσε και εκείνος αυτό που είχε πει ο γιατρός της Δούκισσας, ότι το ζευγάρι θέλει και τρίτο παιδί.

Μάλιστα, ο ίδιος έκανε λόγο για… δυο τρία ακόμα!

Θυμίζουμε ότι ο γιατρός της παρουσιάστριας είχε αποκαλύψει μερικές ώρες αφότου είχε έρθει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της:

Είχαμε έναν πολύ ωραίο τοκετό για δεύτερη φορά, αν και αυτός ήταν πολύ γρήγορος, ήταν οξύς τοκετός. Η Δούκισσα είχε τα πρώτα συμπτώματα το απόγευμα, είχε πόνους και για ασφάλεια την βάλαμε από νωρίς στο μαιευτήριο και κάναμε πολύ καλά γιατί προχώρησε πάρα πολύ γρήγορα. Ήταν πολύ ψύχραιμη η Δούκισσα, πάρα πολύ συνεργάσιμη και ήρεμη. Η ατάκα της Δούκισσας ήταν “βίωσα τέλεια και τον δεύτερο μου τοκετό. Γιατρέ πάλι του χρόνου εδώ θα είμαστε”. Σας έδωσα είδηση τώρα

Εμείς ευχόμαστε για ακόμα μια φορά στο ζευγάρι να τους ζήσει και να είναι γερό και δυνατό το κοριτσάκι τους!

Δες ακόμα:

Μανούλα για δεύτερη φορά η Δούκισσα Νομικού!

Το άρθρο Οι αποκαλύψεις του πατέρα της Δούκισσας για την εγκυμοσύνη της! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα