Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/9/2019)

09:21 28/9/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/9/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/9/2019):Κριός

Πολύ σημαντική για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι

η σημερινή ημέρα για εσάς τους Κριούς. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αφήσετε στην άκρη το “εγώ” σας και να δείτε ότι μπορείτε να εξελιχθείτε πολύ όμορφα μέσα από το “εμείς”. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ζυγού  με τον Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα και επιτυχημένη επαγγελματική συνεργασία, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένα νέο πρόσωπο θα κάνει με πολύ εντυπωσιακό τρόπο την είσοδο του στη ζωή σας.

Ταύρος

Σημαντικές εξελίξεις στο χώρο της εργασίας σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα επαναφέρει την ηρεμία και την ισορροπία στο χώρο της εργασίας σας, ενώ οι νέες ευθύνες που θα σας φέρει θα έρθουν ως επιβράβευση της καλής σας δουλειάς και της αποτελεσματικότητας σας. Η  θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Δία, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας στο χώρο της εργασίας σας, ενώ είναι ιδιαίτερα θετική για τις οικονομικές σας υποθέσεις.

Δίδυμοι

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα  για εσάς τους Διδύμους. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, ενισχύσει την δημιουργικότητα σας, και θα σας ωθήσει να χαρείτε, να διασκεδάσετε και να ερωτευτείτε. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού με  τον Δία ο οποίος βρίσκεται απέναντι  από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα φιλόδοξα σχέδια σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να πέσει στα δίχτυα ενός μεγάλου έρωτα.

Καρκίνος

Στο επίκεντρο της προσοχής σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα βρεθούν τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βρείτε πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τα μέλη της οικογένειας σας, επίσης αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να προχωρήσετε στην ανακαίνιση ή σε αλλαγές στην εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού σας. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον  Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα επαναφέρει την ηρεμία και την ισορροπία στις οικογενειακές σας σχέσεις, ενώ θα σας βοηθήσει να κάνετε πιο όμορφη και αρμονική την καθημερινότητα σας.

Λέων

Ιδιαίτερα επικοινωνιακοί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια των φιλικών και επαγγελματικών συζητήσεων, ενώ, θα έχετε και αρκετά επαγγελματικά ταξίδια. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε χωρίς δισταγμό τα βαθύτερα συναισθήματα σας στον/ στην ερωτικό/η σας σύντροφο, ενώ παράλληλα, θα έχετε την ευκαιρία να διαφημίσετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο τρόπο.

Παρθένος

Γεμάτοι αυτοπεποίθηση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς  οι Παρθένοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ανοίξει τον δρόμο για μια νέα επαγγελματική συμφωνία η οποία θα δώσει νέα πνοή στο πορτοφόλι σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα περάσετε όμορφες στιγμές μαζί με τον/την ερωτικό/’η σας σύντροφο. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τα κεκτημένα της οικογένειας σας, ενώ μέσα από μια πετυχημένη επαγγελματική συμφωνία θα έρθει και η επιβράβευση που τόσο καιρό περιμένατε.

Ζυγός

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα στραμμένα επάνω σας. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αφήσετε πίσω σας παρωχημένες αντιλήψεις και να δεχτείτε με χαρά το νέο και πιθανό διαφορετικό. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο σας  με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα ενισχύσει την εκφραστικότητα σας και θα σας βοηθήσει να γίνετε ιδιαίτερα αγαπητοί στους φίλους και στους συνεργάτες σας. Η φυσική σας γλυκύτητα και η ευγένεια σας είναι τα όπλα τα οποία θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε.

Σκορπιός

Σε κρυφά μονοπάτια, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα περπατήσετε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να σχεδιάσετε με προσοχή τα επόμενα σας βήματα τα οποία θα βάλετε σύντομα σε πρακτική εφαρμογή, ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση η οποία για λίγο καιρό θα πρέπει να μείνει κρυφή. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια οικονομική συμφωνία η οποία για λίγο καιρό θα πρέπει να μείνει μυστική.

Τοξότης

Ευχάριστες προσκλήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα έχετε σήμερα εσείς οι Τοξότες.  Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια περίοδο κατά την διάρκεια της οποίας θα έχετε πολλές και ενδιαφέρουσες προσκλήσεις μέσα από το φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, μέσα από τον οποίο θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες οι οποίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον κυβερνήτη σας  Δία θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, ενώ με το χιούμορ και το χαμόγελο σας θα κερδίσετε ακόμα και τους πιο δύσκολους ανθρώπους.

Αιγόκερως

Πολύ θετική , λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για  εσάς τους  Αιγόκερους. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, είναι ιδιαίτερα σημαντική για την καριέρα σας καθώς ευνοεί τις σημαντικές συμφωνίες και τα νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. Ιδιαίτερα όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες τις οποίες δεν πρέπει να αφήσετε ανεκμετάλλευτες. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού  με τον  Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε με ιδιαίτερη προσοχή στο σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων οι οποίες θα δώσουν σημαντική ώθηση στην καριέρα σας.

Υδροχόος

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι πολύ σημαντική για εσάς τους Υδροχόους. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας και να ατενίσετε με αισιοδοξία το μέλλον. Ενώ, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ξεκινήσετε ένα νέο κύκλο σπουδών και επιμορφώσεων ή για να οργανώσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού  με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη,  θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με άτομα εντελώς διαφορετική φιλοσοφίας και κουλτούρα από εσάς, τα οποία θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια.

Ιχθείς

Σίγουροι για τον εαυτό σας και τις επιλογές σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς  οι Ιχθύες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κλείσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία), ενώ ευνοεί ιδιαίτερα τις νέες οικονομικές συνεργασίες. Το μόνο που μένει σε εσάς να κάνετε είναι να πιστέψετε στον εαυτό σας και στις ικανότητες σας. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία θα αλλάξει ριζικά την δημόσια εικόνα σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί σημαντικά.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/9/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα