Οι αποχρώσεις στα μαλλιά που θα είναι trend το Φθινόπωρο!

20:45 2/9/2019 - Πηγή: iPop

Φθινόπωρο; Δυστυχώς φτάνει κι αυτή η εποχή του χρόνου… αλλά ας μιλήσουμε καλύτερα για κάτι πιο ευχάριστο. Ας πούμε… για μαλλιά! Ποιες αποχρώσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο θα σε ανανεώσουν και θα αναδείξουν το όμορφο πρόσωπό σου;

Ξέρουμε πως μια γυναίκα όταν αλλάζει το χρώμα στα μαλλιά της, αλλάζει εν μέρει τη ζωή της. Ναι, το παίρνουμε τόσο σοβαρά! Ωστόσο, λίγο η θάλασσα, λίγο ο ήλιος… μήπως τα μαλλιά σου έχουν ανάγκη από μια ανανέωση; Ένα κούρεμα να φύγει το καμένο από τον ήλιο μαλλί και ένα χρώμα

για να ανανεωθείς;

Υπάρχουν διάφορες αποχρώσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο που θα σε δείχνουν πιο «φρέσκια», θα σου δώσουν ένα στιλ, θα τονίσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, θα σε κάνουν να δείχνεις πιο νέα. Διάλεξε τη δική σου απόχρωση και μη φοβηθείς να τολμήσεις την αλλαγή. Στην τελική… μαλλιά είναι!

Οι αποχρώσεις στα μαλλιά για το ΦθινόπωροSpicy Ginger

© East News

Οι φυσικές ginger ήρθε η ώρα να δικαιωθούν! Είναι μια απόχρωση του κόκκινου που είναι στη μόδα και λέγεται «spicy ginger». Είναι μια γλυκιά απόχρωση του κόκκινου που πραγματικά μας αρέσει. Κι αν είναι το φυσικό σου είσαι από τις τυχερές!  Το μόνο βέβαιο είναι πως αυτό το χρώμα φωτίζει τα μάτια σου.

Strawberry Blonde

© East News

Άλλη μια trendy απόχρωση στα μαλλιά. Δεν είναι κόκκινα, αλλά δεν είναι και ξανθά και σίγουρα δεν είναι ροζ. Είναι αυτό το χρώμα κάπου στο ενδιάμεσο που έχει όλες τις αποχρώσεις. Είναι «ζεστό», ανανεώνει όλο σου το look και σε κάνει να δείχνεις νεότερη. Αν δεν ξέρεις πώς να το περιγράψεις στον κομμωτή σου, δείξε αυτή τη φωτογραφία της Emma Stone!

Να ταιριάζει με το… ρούχο σου

View this post on Instagram

Кудряшки от #AlenaColba, мейк от #MariamColba для любимой музы @liza_ricci ♥️

Keywords
Τυχαία Θέματα