Οι απίστευτοι διάλογοι ηθοποιού-ταξιτζή στο δικαστήριο

19:40 25/11/2019 - Πηγή: iPop

Ξεκίνησε η δίκη του 30χρονου ηθοποιού, Γιώργου Καρκά, ο οποίος κατηγορείται ότι τον Νοέμβριο του 2018 είχε βιάσει οδηγό ταξί. Οι διάλογοι ηθοποιού-ταξιτζή στο δικαστήριο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η δίκη στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας είχε λίγο από όλα και κυρίως ένταση.

Αρχικά, ο οδηγός ταξί περιέγραψε λεπτό προς λεπτό τη διαδρομή εκείνο το απόγευμα, φέρνοντας ξανά στη μνήμη

του όσα συνέβησαν και ξεσπώντας. Από τη μεριά του, ο ηθοποιός αρνήθηκε την πράξη για ακόμη μια φορά, κρατούσε σημειώσεις και γελούσε ειρωνικά. Στο πλευρό του κατηγορουμένου βρέθηκαν, εκτός από συγγενείς και φίλους, ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος.

Πι απίστευτοι διάλογοι ηθοποιού-ταξιτζή στο δικαστήριο

Στην κατάθεσή του ο ταξιτζής αναφέρει:

«Έπειτα από αυτό που έζησα, θεώρησα ότι πρέπει να συνέλθω, να κατεβάσω το κάθισμα και να ξαπλώσω. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα μου έχει ρίξει χυμούς της ζούγκλας και τέτοια πράγματα. Νόμιζα ότι ήταν από κόπωση. Το μόνο που θυμάμαι από το πάρκο ήταν πως κάποια στιγμή βγήκα έξω να ουρήσω. Αυτό που δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου είναι πως ο κατηγορούμενος ήταν πάνω στο στήθος μου, μου τα είχε ξεκούμπωτα όλα, και το παντελόνι, και μου τσιμπούσε τη ρώγα αισθησιακά», περιέγραψε χαρακτηριστικά.

Η μητέρα του ακούγοντας γέλια στο δικαστήριο, ξέσπασε λέγοντας: «Αγόρι μου, ψυχή μου. Γελάει, πώς δεν σε έστειλε στον θάνατο. Γελάνε, Θεέ μου… Θα το ‘χα στο χώμα το παιδάκι μου. Κοροϊδεύουν κιόλας. Να μην το ζήσει άλλη μάνα αυτό».

Ο οδηγός συνέχισε την κατάθεσή του περιγράφοντας ότι, όταν ξύπνησε, είπε στον πελάτη να τον πάει όπου θέλει και να τελειώσει η κούρσα.

Δεν θυμάμαι ούτε για πόση ώρα βγήκα από το ταξί ούτε τι έκανα, γιατί ήμουν υπό την επήρεια κάποιου πράγματος. Ένιωθα μούδιασμα, είχα σκοτοδίνη, και ενώ τον έβλεπα και έλεγα είναι μισοριξιά, δεν θα μου κάνει κάτι, από την άλλη δεν μπορούσα να κουνήσω τα πόδια μου. Όταν ξύπνησα και τον απώθησα, εκείνος εκνευρίστηκε. Αν δεν ήμουν σε αυτή την κατάσταση, θα του είχα σπάσει τα μούτρα. Είμαι straight, καθαρό αρσενικό

Στη συνέχεια, ανάφερε πως του ζήτησε να τον πάει κάπου, αλλά στην πορεία λιποθύμησε μέσα στο ταξί. «Εγώ κάλεσα το 166, πράγμα που δεν θυμάμαι, αλλά τελικά τον πήγα εγώ στο Ιπποκράτειο. Από όσο μου έχουν πει, χαστούκισα κάποιον σεκιούριτι, επιτέθηκα στους γιατρούς. Θυμάμαι να ξυπνάω σε φορείο με γιατρούς και μια βελόνα. Εκεί ταράχτηκα γιατί φοβήθηκα ότι με έκλεψε και πήρε το αμάξι, και θα έπρεπε να το πληρώσω στη μάντρα. Σηκώθηκα να δω πού είναι το αμάξι και τα πράγματα».

Αναφορικά με τον καφέ μέσα στον οποίο πιθανολογείται πως έριξε την ουσία που τον επηρέασε, αυτή η ουσία δεν βρέθηκε, με τον οδηγό να υποστηρίζει πως δεν γνωρίζει τι έγινε, αλλά το αυτοκίνητο πέρασε από βιολογικό καθαρισμό για να φύγει η μυρωδιά που είχε.

Όταν μίλησα με τη σύντροφό μου στο τηλέφωνο, της είπα ότι δεν ξέρω τι μου έχει συμβεί, αλλά είναι κακό. Ήθελε να έρθει στο νοσοκομείο. Επειδή φοβήθηκα λόγω άλλων περιστατικών ότι μπορεί να απολυθεί, ζήτησα να φύγω από το νοσοκομείο

Περνώντας στα γεγονότα της επόμενης ημέρας, ο μάρτυρας εξήγησε ότι κάλεσε την εταιρεία Beat και ανέφερε περιστατικό κλοπής. «Από την Αστυνομία με συμβούλεψαν να πάω σε ιατροδικαστή. Εκεί οι γιατροί ήταν σοκαρισμένοι. Μου είπαν ότι κάτι μου έχουν βάλει από πίσω. Τρελάθηκα. Ήθελα να τον σκοτώσω. Μέχρι να το πουν οι γιατροί, εμείς γελούσαμε με την κοπέλα μου και λέγαμε τι πήγα να πάθω, νομίζοντας ότι πήγαν απλώς να με ληστέψουν».

Τι συνέβη στο νοσοκομείο

Ως μάρτυρας στο δικαστήριο εμφανίστηκε φίλος του οδηγού ταξί, ο οποίος περιέγραψε όσα συνέβησαν στο νοσοκομείο, όπου και πήγε για να παραλάβει τον φίλο του.

«Τον είδα να κάθεται στα σκαλοπάτια. Το μάτι του ήταν χαμένο, δεν μπορούσε να κινηθεί. Στην αρχή δεν με αναγνώρισε. Ο γιατρός μου είπε ότι μάλλον του έριξαν κάτι στον καφέ. Ήταν σαν σακί, σαν άψυχη κούκλα. Δεν μου είπε τι είχε συμβεί», ανέφερε ο μάρτυρας.

«Ήταν εκτός εαυτού, με έβρισε χυδαία και με χτύπησε όταν του ζήτησα να μετακινήσει το ταξί από την είσοδο του νοσοκομείου. Ήταν σε υπερένταση, νομίζω ήταν υπό την επήρεια ουσιών» υποστήριξε ο φύλακας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου όταν ανέβηκε στο βήμα του μάρτυρα, λέγοντας στη συνέχεια ότι ο οδηγός ταξί του ζήτησε συγγνώμη όταν συνήλθε.

Συνεχίζοντας είπε πως οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο κατάφεραν να τον βγάλουν έξω με τεράστια δυσκολία και υποστήριξε πως από την τσέπη του κατηγορούμενου ηθοποιού ένας αστυνομικός αφαίρεσε ένα μπουκαλάκι και το πέταξε. Ωστόσο, αυτή η αναφορά προκάλεσε αντιπαράθεση στην αίθουσα, καθώς αυτό το μπουκαλάκι ενδέχεται να περιείχε το διεγερτικό που φέρεται να έριξε στον καφέ του οδηγού ταξί ο 30χρονος ηθοποιός.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 10 Δεκεμβρίου 2019.

Διαβάστε επίσης:

Νέα δεδομένα στην υπόθεση του ηθοποιού που κατηγορείται για τον βιασμό ταξιτζή

Το άρθρο Οι απίστευτοι διάλογοι ηθοποιού-ταξιτζή στο δικαστήριο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα