Τι δεν πρέπει να αγοράσεις στην Black Friday

18:30 25/11/2019 - Πηγή: iPop

Οι αγορές στην Black Friday για τους περισσότερους είναι μια καλή ευκαιρία για να πάρουν πράγματα που ήθελαν καιρό και τώρα είναι η ευκαιρία για να τα αγοράσουν. Υπάρχουν, όμως, και κάποια πράγματα απ’ τα οποία πρέπει να μείνουμε μακριά σύμφωνα με τους ειδικούς.

Οι προσφορές στα περισσότερα καταστήματα έχουν ξεκινήσει ήδη, ενώ θα διαρκέσουν μέχρι και τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου, όπου είναι η Cyber

Monday, ενώ θα κορυφωθούν το τριήμερο της Black Friday (29-30/11 και 1/12).

Όταν πας να κάνεις, όμως, αγορές στην Black Friday θα πρέπει να θυμάσαι όσα σου προτείνουν οι ειδικοί για τα προϊόντα που καλό θα ήταν να μην αγοράσεις εκείνες τις μέρες των προσφορών. Πάμε, λοιπόν, να τα δούμε αναλυτικά.

Οι αγορές στην Black Friday που πρέπει να αποφύγεις

Οτιδήποτε σχετίζεται με την υγεία και το fitness: Εξοπλισμός για γυμναστική, sneakers και αθλητικά ρούχα έχουν όλα καλύτερες εκπτώσεις στις αρχές του χρόνου, όταν τα περισσότερα brands στοχεύουν τους πελάτες στο πλαίσιο των «New Year’s resolutions».

Λευκά είδη: Τα περισσότερα brands με λευκά είδη κάνουν φανταστικές εκπτώσεις τον Ιανουάριο, οπότε κάνε λίγη υπομονή εκτός αν βρεις κάποια πραγματικά καλή προσφορά αυτή την εβδομάδα!

Καινούρια smartphones: Δεν είναι ακριβώς ότι «δεν πρέπει» να τα αγοράσεις, αλλά ότι δεν θα τα βρεις! Τα κινητά που πωλούνται σε πολύ καλές τιμές στην Black Friday είναι κατά κανόνα παλαιότερα μοντέλα, οπότε μην πας να αγοράσεις καινούρια συσκευή εκείνες τις μέρες!

Ρούχα: Θα δεις πολλά καταστήματα ρούχων να έχουν εκπτώσεις την Black Friday, ειδικά τα πολυκαταστήματα. Όμως, μην πάρεις ό,τι βρεις μπροστά σου επειδή απλά θα το δεις σε έκπτωση. Τις περισσότερες φορές βάζουν προσφορές σε κομμάτια που δεν πουλάνε πολύ και μάντεψε, υπάρχει λόγος που δεν πουλάνε πολύ! Οπότε μην πάρεις κάτι χωρίς να το δοκιμάσεις, γιατί κάτι μπορεί να μην κάθεται καλά μ’ αυτό το ρούχο! Μην ξεχνάς, πως μέσα στον Ιανουάριο ξεκινάνε οι εκπτώσεις και θα βρεις πολύ καλύτερα κομμάτια.

Unsplash/ rawpixel

Έπιπλα: Κι εδώ πρέπει να αντισταθείς! Τα έπιπλα είναι πιο φθηνά τον Δεκέμβριο και οι ειδικοί προτείνουν πως η εβδομάδα μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς είναι η τέλεια περίοδος για αγορά επίπλων, αφού οι έμποροι θέλουν να «ξεφορτωθούν» τα παλιά για να ετοιμαστούν για το νέο έτος.

Δες ακόμα:

Τα καλύτερα apps για online shopping αυτή τη στιγμή

Photo: Pixabay

Το άρθρο Τι δεν πρέπει να αγοράσεις στην Black Friday εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα