Οι Kardashians επιστρέφουν κι αυτό είναι το πρώτο trailer! Κάνει την εμφάνισή του ο Pete Davidson;

19:55 22/2/2022 - Πηγή: iPop

26 δευτερόλεπτα ήταν αρκετά για να σαστίσουν οι φανς των Kardashians! Η διάσημη οικογένεια επιστρέφει με το reality του, βάζοντας ξανά κάμερες στο σπίτι της. Το trailer των The Kardashians είναι εδώ και παρακάτω είναι τα 5 σημεία που ξεχωρίζουν!

Μετά από 14 χρόνια προβολής, το Keeping Up with the Kardashians στο Ε! ολοκλήρωσε τον κύκλο του και ήταν μια περίεργη νέα εποχή. Τόσο για την οικογένεια, όσο και για τους φανς τους.

Δεν γινόταν, όμως, ΑΥΤΗ η οικογένεια να μείνει για καιρό

μακριά απ’ τις κάμερες, έτσι έκλεισε συμφωνία με το Hulu (και δεν αντέχουμε να μάθουμε το ποσό) και το ριάλιτι επιστρέφει!

Το πρώτο trailer των The Kardashians μόλις κατέφθασε και μάλιστα η Kim ρώτησε πόσοι το είδαν στο διαφημιστικό διάλειμμα του The Bachelor.

Who saw The Kardashian’s trailer during The Bachelor????

Kim Kardashian West (@KimKardashian) February 22, 2022Τι κρατάμε, όμως, απ’ το πρώτο trailer των The Kardashians;Με μια πρώτη ματιά, το The Kardashians στο Hulu μοιάζει πολύ με το Keeping Up with the Kardashians. Έχει παρόμοιο vibe και filming style. Υπάρχει footage με τους Kourtney Kardashian και Travis Barker, κάτι που προκαλεί έκπληξη καθώς η Kourtney δεν αγαπούσε και πολύ το ριάλιτι, ενώ στα τελευταία επεισόδια είχε σχεδόν… εγκαταλείψει τα γυρίσματα!Στο trailer, βλέπουμε πλάνα από τον αρραβώνα των Kravis, με την Kim να τρολάρει τη μαμά της ότι δεν είχε συγκινηθεί ποτέ τόσο πολύ με τους δικούς της αρραβώνες.Ενώ η Kylie βρίσκεται στο trailer, και βλέπουμε σκηνές απ’ το γραφειο της, δεν εμφανίζεται και τόσο πολύ. Θα δούμε πόσο θα συμμετέχει και αν θα δούμε εγκυμοσύνη!Όχι, ο Pete Davidson ΔΕΝ εμφανίζεται στο trailer, αν και βλέπουμε πλάνα απ’ το ταξίδι της Kim στη Νέα Υόρκη για το Saturday Night Live, οπότε αυτό θα μπορούσε να αλλάξει! View this post on Instagram

A post shared by Kardashian News (@kardashianvideo)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Οι Kardashians επιστρέφουν κι αυτό είναι το πρώτο trailer! Κάνει την εμφάνισή του ο Pete Davidson; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα