Οι 7 καλύτερες στιγμές της Kate Hudson με μπικίνι για να πάρεις έμπνευση

15:03 8/7/2020 - Πηγή: iPop

H Kate Hudson είναι μια πανέμορφη μαμά! Η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός ανεβάζει συχνά το σώμα της στα social media κι εμάς πάντα το μάτι μας πέφτει στα outfits της. Οι καλύτερες στιγμές της Kate Hudson με μπικίνι που ξεχωρίσαμε είναι εδώ για να πάρεις έμπνευση για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις!

Τα looks της με μαγιό είναι η απόδειξη ότι αν γίνεις μανούλα, δεν σημαίνει πως δεν θα μπορείς πλέον να φοράς τα αγαπημένα σου μπικίνι! Πολλές φορές, βλέπουμε γυναίκες που επειδή μετά τη γέννα το σώμα τους αλλάζει, αποφεύγουν να φορούν μπικίνι και προτιμούν τα ολόσωμα, διότι αισθάνονται πιο άνετα.

Όμως, αυτό είναι μεγάλο λάθος. Κορίτσια πρέπει να είμαστε περήφανες για το σώμα μας, ειδικά μετά τη γέννα!

«Είμαι πολύ άνετη με το σώμα μου», είχε δηλώσει η Kate Hudson στην Telegraph το 2011. «Δεν είναι τέλειο. Οι ατέλειες είναι εδώ. Οι άνθρωποι θα τις δουν, αλλά προτιμώ την οπτική ότι ζεις μια φορά», είχε προσθέσει.

Πώς καταφέρνει, όμως, να διατηρείται σε φόρμα με τόσες επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις;

Είναι απλό! Φροντίζει να γυμνάζεται κάθε μέρα! Όπως λέει, ακόμα κι αν είναι μόνο για 20 λεπτά, το κάνει. Το να γυμνάζεσαι κάθε μέρα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τρελαθείς. Αρκούν μερικά λεπτά.

Το θέμα, όμως, δεν είναι το πώς φαίνεται, αλλά το πώς νιώθει. Πιο πρόσφατα, η ηθοποιός είχε πει πως εάν ασκείσαι για την εξωτερική σου εμφάνιση, το κάνεις από ματαιοδοξία. Εάν, όμως, το θέλεις πραγματικά και το πιστεύεις μέσα σου, θα νιώσεις πολύ καλά με σένα και θα μείνεις πιστός στις προπονήσεις σου.

Η υπέροχη μαμά μας δείχνει το σώμα της με μπικίνι και εμείς ξεχωρίζουμε τα καλύτερα looks για να πάρεις έμπνευση!

Οι 7 καλύτερες στιγμές της Kate Hudson με μπικίνι

View this post on Instagram

Oh how I worship you ☀️ #SundaySunshine #BikiniWeatherInSoCal

Keywords
Τυχαία Θέματα