Οριστική ακύρωση του event Mad Video Music Awards με μια ανατροπή

10:37 8/7/2020 - Πηγή: iPop

Όλο το προηγούμενο διάστημα ακούγαμε πολλά για το event Mad Video Music Awards, αλλά τελικά μάλλον όσα μαθαίνονται τώρα είναι οι οριστικές αποφάσεις.

Στην αρχή έλεγαν πως θα ακυρωθούν, στη συνέχεια μάθαμε ότι θα γίνουν αλλά με τη μορφή drive-in event, το οποίο είναι πολύ της μόδας φέτος λόγω της πανδημίας, όμως, οι διοργανωτές απέρριψαν τελικά κι αυτή την πρόταση.

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος είχε αποκαλύψει πως το event VMA θα γινόταν σε διαφορετικό πλαίσιο, και συγκεκριμένα σε drive-in εκδοχή,

μετά την αναγκαστική αναβολή λόγω της πανδημίας.

Όμως, οι νέες πληροφορίες που μετέδωσε στη Φωλιά των ΚουΚου αναφέρουν πως τελικά τα βραβεία ακυρώνονται οριστικά -για πρώτη φορά- καθώς οι συνθήκες και το κόστος δεν συμβαδίζουν.

Οριστική ακύρωση του event Mad Video Music Awards με μια ανατροπή

Παρόλα αυτά, υπάρχει μια ανατροπή! Μπορεί η εκδήλωση να μην μπορέσει να πραγματοποιηθεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα τιμηθούν οι καλλιτέχνες με τα βραβεία!

Τη θέση της εκδήλωσης παίρνει μία τηλεοπτική εκπομπή, στην οποία θα ανακοινωθούν οι νικητές με σύντομα βίντεο όπου ο καθένας θα παραλαμβάνει το βραβείο του.

Η βραδιά πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο, λίγο καιρό αφότου ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας στις 20 Ιουλίου.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Οριστική ακύρωση του event Mad Video Music Awards με μια ανατροπή εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα