Αντίο εύθραυστα νύχια: Το συστατικό που πρέπει να προσθέσεις στο βερνίκι σου!

12:39 8/7/2020 - Πηγή: iPop

Ανάλογα με την περίοδο, τα νύχια σου μπορεί να γίνουν πιο αδύναμα, λόγω της έλλειψης φροντίδας τους, της κακής ποιότητας των βερνικιών ή ακόμα κι απ’ την πολύ συχνή εφαρμογή ημιμόνιμου και τζελ. Για τα εύθραυστα νύχια θα βρεις πολλές θεραπείες στο εμπόριο, όμως, μπορείς να φτιάξεις και μια δική σου, σπιτική ώστε να δώσεις στα άκρα σου την περιποίηση που τους αξίζει.

Τα αδύναμα νύχια που σπάνε και ξεφλουδίζουν, εκτός απ’ το ότι σε ταλαιπωρούν, δεν είναι όμορφα και αισθητικά. Αντί να τα περάσεις για ακόμα μια φορά με μανό για να μην φαίνονται, προτίμησε να τα θεραπεύσεις στα αλήθεια, ώστε

να φαίνονται ωραία ακόμα και χωρίς να είναι βαμμένα.

Αυτή η θεραπεία που θα δεις παρακάτω λειτουργεί ως φυσικό ενισχυτικό νυχιών κι ακόμα κι αν δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα λειτουργήσει σε όλες τις γυναίκες με τον ίδιο τρόπο, μπορούμε να σου πούμε ότι εμείς την έχουμε δοκιμάσει και γι’ αυτό στην προτείνουμε.

Η σπιτική θεραπεία είναι πολύ παλιά, απ’ την εποχή των γιαγιάδων μας, όταν δεν υπήρχαν όλες αυτές οι εταιρείες που κυκλοφορούν σήμερα με άπειρες επιλογές για δυναμωτικά νυχιών, συνήθως με αυξημένο κόστος.

PexelsΑντίο εύθραυστα νύχια: Το συστατικό που πρέπει να προσθέσεις στο βερνίκι σου!

Το μυστικό συστατικό αυτής της θεραπείας είναι το σκόρδο! Το σκόρδο βοηθά τα νύχια σου να σκληρύνουν. Πώς λειτουργεί ακριβώς; Θα το εξηγήσουμε παρακάτω!

Αυτά είναι όλα όσα χρειάζεσαι:

1 μπουκαλάκι με βάση νυχιών1 σκελίδα σκόρδοΧυμό από 1 λεμόνι

Backstage Bcn

Πώς θα κάνεις τη θεραπεία;

Κόβουμε το σκόρδο σε όσο το δυνατό μικρότερα κομμάτια και τα προσθέτουμε στο μπουκαλάκι με τη βάση νυχιών.Το αφήνουμε εκεί για 5-10 μέρες για καλύτερο αποτέλεσμα.Μετά το πέρας αυτών των ημερών, μπορείς να αφαιρέσεις το σκόρδο εάν θέλεις απ’ το μπουκαλάκι.Απλώνεις το βερνίκι στα νύχια σου, όπως θα έκανες κανονικά, απλά βεβαιώσου ότι δεν παίρνεις και κομματάκια σκόρδου με το βουρτσάκι.Πλύνε καλά τα χέρια σου με τον χυμό λεμονιού.Εφάρμοσε το μείγμα τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα και θα δεις ότι τα νύχια σου θα αρχίσουν να δυναμώνουν με την πάροδο των ημερών!

Δοκίμασέ το και πες μας εάν δούλεψε και σε σένα!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Homemade θεραπείες που κάνουν θαύματα στα νύχια σου!

Photo: Picjumbo

Το άρθρο Αντίο εύθραυστα νύχια: Το συστατικό που πρέπει να προσθέσεις στο βερνίκι σου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα