Ο «τσακωμός» Λασκαράκη-Αθανασίου στην Ελένη και η αποκάλυψη για το κάστινγκ

20:15 9/1/2020 - Πηγή: iPop

Λασκαράκη-Αθανασίου το ζευγάρι που έχουμε αγαπήσει στο «Έρωτας Μετά» ήταν καλεσμένο στην εκπομπή της Μενεγάκη και μίλησε για όλα. Περίπου δηλαδή, αφού δεν προχώρησε σε καμία ουσιαστική αποκάλυψη για τη σειρά.

Λασκαράκη-Αθανασίου ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή και μίλησαν για το Έρωτας Μετά, τη σειρά που όλοι έχουμε αγαπήσει και ανυπομονούμε να δούμε τη συνέχεια.

Η συνέντευξη ξεκίνησε με έναν μίνι τσακωμό μεταξύ των ηθοποιών όταν η Ελένη ξεκίνησε να μιλά για

τη σειρά και τους ρώτησε «τελικά ζει;»! Η Βάσω Λασκαράκη απάντησε «όπως έχετε δει δεν είμαι…» και ο Μάριος την σταμάτησε και της είπε: «μην μιλήσεις»! Η δε Βάσω του είπε: «Όχι, εσύ μην μιλήσεις…»!

Και τότε ο Μάριος τόνισε: «εγώ δεν λέω τίποτα! Παιδί μου (Βάσω), θα σε ρωτά μετά 15 ερωτήσεις η Ελένη»,με τη Βάσω να απαντά «δεν έχει διαβάσει σωστά το σενάριο και λέει άλλα ντ’ άλλων!»!

Μιλώντας για τη σειρά η Βάσω Λασκαράκη αποκάλυψε πως στην αρχική συνάντηση με τους ανθρώπους που γράφουν τη σειρά κλήθηκαν να υποδυθούν τους αντίστροφους χαρακτήρες από αυτούς που τελικά υποδύονται!

Δηλαδή ο Μάριος Αθανασίου κλήθηκε να υποδυθεί τον ρόλο στον οποίο είδαμε τελικά τον Αντώνη Καρυστινό και η Βάσω Λασκαράκη τον ρόλο που ερμηνεύει η Έμιλυ Κολιανδρή. Ωστόσο, από την πρώτη στιγμή στο κάστινγκ κατάλαβαν πως θα γινόταν το ανάποδο.

Συζητώντας για τη σειρά, η παρουσιάστρια ρώτησε τι είναι αυτό που οδηγεί σε ένα κατά τ’ άλλα φυσιολογικό ζευγάρι, τον έναν από τους δύο να απατά.

Οι τηλεθεατές επηρεάζουν την εξέλιξη του Έρωτας Μετά. Δες πώς!

«Η περιέργεια», απάντησε η ηθοποιός λέγοντας πως η Άννα είχε πολλά αναπάντητα ερωτήματα ενώ ο Μάριος Αθανασίου είπε πως το να νομίζεις ότι είσαι καλά ενώ δεν είσαι. Το να έχεις φτιάξει έτσι τη ζωή σου σε κουτάκια και τελικά έρχεται ένας άνθρωπος που σου λέει ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι αλλιώς, θα μπορούσαν να είναι πολύ καλύτερα.

Η Άννα θα γυρίσει πίσω; Θα παλέψει με όλες  τις δυνάμεις της, μέχρι τέλους. Κι αν επιστρέψει πού θα πάει; Θα γυρίσει πίσω στον Χρήστο ή στον Κωνσταντίνο; Κι από τη σχέση Χρήστου-Ηλέκτρας τι περιμένουμε;

Δες την απολαυστική συνέντευξη Λασκαράκη-Αθανασίου στην Ελένη:

Διαβάστε επίσης:

Ο ηθοποιός που σταμάτησε απ’ το «Έρωτας Μετά» αποκαλύπτει τον λόγο!

Το άρθρο Ο «τσακωμός» Λασκαράκη-Αθανασίου στην Ελένη και η αποκάλυψη για το κάστινγκ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα