Ο τρόπος που κάθεσαι μαρτυράει πολλά για τον χαρακτήρα σου!

13:58 27/5/2017 - Πηγή: iPop

Θα έχετε παρατηρήσει προφανώς πως όλοι οι άνθρωποι δεν κάθονται με τον ίδιο τρόπο σε μια καρέκλα ή πολυθρόνα και είναι λογικό να γίνεται αυτό αφού ο καθένας βολεύεται με τον δικό του τρόπο.

Βέβαια δεν αναφερόμαστε σε ειδικές περιστάσεις όπως όταν πηγαίνεις να περάσεις από συνέντευξη για δουλειά όπου πρέπει να είσαι στημένος αλλά σε κάθε άλλη περίπτωση που κάθεσαι σαν να είσαι ο εαυτός σου.

Το ξέρατε όμως, πως ο τρόπος που κάθεται κάποιος αποδεικνύει πολλά για το χαρακτήρα του; Αν όχι, ήρθε ο καιρός να το μάθετε

και οι παρακάτω στάσεις που κάθεσαι, φανερώνουν πολλές πτυχές του χαρακτήρα σου.

Δες λοιπόν, ποιος τύπος από τους παρακάτω είσαι!Όρθιος

Είσαι άνθρωπος με θέληση και αυτοπεποίθηση. Θες να γνωρίζεις τα πάντα και να τα έχεις όλα υπό έλεγχο. Είσαι πολύ αξιόπιστος στις σχέσεις σου και πάντα προσπαθείς να σώσεις τις καταστάσεις την πιο κρίσιμη ώρα.

Mε κλίση προς τα πίσω

Είσαι ευαίσθητος και συμπονετικός άνθρωπος. Τείνεις να αναλύεις πολύ τα πράγματα και προσέχεις πολύ πριν πάρεις μία απόφαση.

Με κλίση μπροστά

Η στάση αυτή είναι χαρακτηριστική για εκείνους που ενδιαφέρονται για πολλά πράγματα. Είσαι περίεργος και θες να κάνεις νέες γνωριμίες.

Τα πόδια ενωμένα

Εκ πρώτης όψεως φαίνεσαι ένα ψυχρό άτομο αλλά όταν οι άνθρωποι σε γνωρίζουν, αλλάζουν γνώμη αφού μαθαίνουν άλλες πλευρές του χαρακτήρα σου: Είσαι ευγενικός, φιλικός και άξιος εμπιστοσύνης. Είσαι συνεπής και σχεδιάζεις τα πάντα με πλάνα.

Οι αστράγαλοι διασταυρωμένοι

Έχεις χαρακτηριστικά αρχηγού! Θες να ενημερώνεσαι για τα πάντα και να τα έχεις όλα υπό έλεγχο. Είσαι ανοιχτός σε νέες γνωριμίες, αλλά ζηλεύεις αρκετά στις σχέσεις σου.

Τα πόδια διασταυρωμένα

Είσαι μετριόφρον αλλά και λίγο ντροπαλός και συχνά ντρέπεσαι με ξένους δίπλα σου. Είσαι ένα κλειστό άτομο και προσπαθείς να κρύψεις τα συναισθήματα σου από τους άλλους.

Τα χέρια διασταυρωμένα

Είσαι σοβαρός άνθρωπος με ισχυρό χαρακτήρα. Οι σκέψεις σου είναι χαρακτηριστικές με βάθος και συχνά παίρνεις τις ανάλογες εκφράσεις στο πρόσωπο σου. Δεν βιάζεσαι να ανοιχθείς στους ανθρώπους.

Όποιος και να είσαι από τους παραπάνω τύπους ανθρώπων έχεις τα δικά σου χαρακτηριστικά που σε κάνουν ξεχωριστό και ιδιαίτερο. Μην προσπαθήσεις όμως να αλλάξεις τον τρόπο που κάθεσαι, αφού αργά ή γρήγορα θα επιστρέψεις στην φυσική στάση που κάθεσαι.

The post Ο τρόπος που κάθεσαι μαρτυράει πολλά για τον χαρακτήρα σου! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα