Ο σωστός τρόπος να φας McDonalds μόλις αποκαλύφθηκε!

11:25 9/12/2019 - Πηγή: iPop

Παρασκευή βράδυ και θέλεις να απολαύσεις το fast food σου. Το burger με πατάτες και ένα αναψυκτικό. Εντάξει, δεν το συνηθίζεις αλλά μια φορά στο τόσο άνθρωπος είσαι και το ζητάς. Αλλά πριν πέσεις με τα μούτρα στο φαγητό… δες ποιος είναι ο σωστός τρόπος να φας McDonalds

Ναι, οι εργαζόμενοι στα McDonalds

επιτέλους αποκάλυψαν ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να απολαύσεις το φαγητό σου. Το burger, τις πατάτες και το αναψυκτικό σου. Και σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με τον τρόπο που το κάνεις τώρα…

Μπορείς να τα απολαύσεις όλα αυτά χωρίς να γίνεις χάλια και χωρίς να δυσανασχετήσεις… Είσαι έτοιμος να αποδεχτείς το challenge; Θα αλλάξει… η ζωή σου ή απλά θα γίνει ακόμη πιο απολαυστικός ο τρόπος που απολαμβάνεις το fast food σου.

Ένα απ’ τα McDonald’s που υπάρχουν στην Αυστραλία μοιράστηκαν μαζί μας το απόλυτο hack. Το πώς μπορείς να απολαύσεις τα McDonalds χρησιμοποιώντας απλά το ένα χέρι σου και χωρίς να χρειαστεί να κάνεις έναν ολόκληρο χαμό για να απολαύσεις ένα burger.

Έτσι φτιάχνονται τα cheeseburgers των McDonald

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος να φας McDonalds;

Το hack περιλαμβάνει 4 στάδια. Αρχικά, θα πρέπει να αγοράσεις ένα γεύμα που να περιέχει αναψυκτικό με καλαμάκι, πατάτες τηγανητές και κάτι που να σερβίρεται σε κλασική χάρτινη συσκευασία (όπως burger ή nuggets).

Άνοιξε τη χάρτινη συσκευασία και στη μέση πέρνα το καλαμάκι στη μέση μέσα από μια ειδική τρύπα που έχει ανάμεσα στη χάρτινη συσκευασία. Όπως ακριβώς βλέπεις στη φωτογραφία.

Στη συνέχεια, γέμισε το άδειο part του κουτιού με πατάτες. Από τη μια πλευρά δηλαδή, θα έχεις το burger κι από την άλλη τις πατάτες και στη μέση το καλαμάκι με το αναψυκτικό.

Αναλυτικά οι οδηγίες:

View this post on Instagram

Fancy a one-handed meal? Simply unfold your burger box to make a fries tray, then perch it on your soft drink. Easy as. #dailynuggets #mealhack #mealonthego #maccas #imlovinit

A post shared by McDonald's Australia (@mcdonaldsau) on Nov 24, 2019 at 4:58pm PST

Ναι, είναι τόσο απλό και τόσο καιρό δυσκολεύουμε τη ζωή μας.

Μπορείς να απολαύσεις το burger σου ή τα Nuggets χρησιμοποιώντας μόνο το ένα χέρι και χωρίς να λερωθείς. Την επόμενη φορά, δοκίμασέ το και η απόλαυση θα είναι… μεγαλύτερη!

Μερικοί το δοκίμασαν κιόλας…. και σου προτείνουν να κάνεις το ίδιο.

View this post on Instagram

Carry your whole meal in one hand with this hack we spotted

Keywords
Τυχαία Θέματα