Ο Σκουλός μιλά για πρώτη φορά για τον χαρακτήρα της Κάτιας | Video

15:28 29/11/2019 - Πηγή: iPop

Τι είπε ο Δημήτρης Σκουλός για την Κάτια Ταραμπάνκο και τον χαρακτήρα που βγάζει τουλάχιστον on camera; Πώς το σχολίασε ο φωτογράφος και κριτής του GNTM;

Όταν ρωτήθηκε ο Σκουλός για την Κάτια, τη διαγωνιζόμενη που έχει προκαλέσει περισσότερο από κάθε άλλη μέσα στο παιχνίδι, δεν απέφυγε την απάντηση αλλά αναφέρθηκε και στη γνωριμία του με το μοντέλο πριν το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, αναφορικά με το αν παίζει ρόλο ο χαρακτήρας του μοντέλου στο να κάνει καριέρα ο ίδιος απάντησε με ειλικρίνεια:

Αν

ένα μοντέλο είναι 1.80, κορμάρα, με συγκλονιστικό πρόσωπο, γωνίες και είναι παλιοχαρακτήρας, θα κάνει μια χαρά καριέρα. Ναόμι Κάμπελ, καθόλου καλός χαρακτήρας, τι καριέρα έκανε; Θα κάνει αρκεί να είναι one of a kind! Πόσοι ηθοποιοί είχαν κακό χαρακτήρα και έκαναν μεγάλη καριέρα;

Αναφορικά με τη γνωριμία του με την Κάτια πριν το παιχνίδι, κάτι που είχε ειπωθεί και στις auditions, ο Δημήτρης Σκουλός είπε πως δεν μετάνιωσε που την προέτρεψε να μπει στο παιχνίδι και αναφέρθηκε στον χαρακτήρα της συγκεκριμένα.

Τι κακό χαρακτήρα; Εγώ βλέπω έναν άνθρωπο που λέει τη γνώμη του μπροστά στην κάμερα. Μπορεί να υπάρχουν αντίστοιχοι χαρακτήρες στο show που λένε τη γνώμη τους εκτός κάμερας. Αυτό δεν το γνωρίζετε εσείς…

Όπως είπε χαρακτηριστικά η Κάτια είναι ένα πάρα πολύ καλό μοντέλο και την προέτρεψε να πάει στο GNTM χωρίς να είναι φίλη του και χωρίς να τη γνωρίζει.

«Μου τη σύστησαν οι στιλίστες ενός μεγάλου περιοδικού που φωτογράφιζα σε μια παραλία εκείνη την ημέρα. Δεν την ξέρω, δεν την ήξερα από πριν. Αλλά γιατί; Αφού είναι μια κούκλα, καλό μοντέλο. Τα πάει καλά; Άρα είχα δίκιο;», είπε χαρακτηριστικά ο φωτογράφος.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε για όλα τα κορίτσια, λέγοντας πως είναι μικρά παιδιά, καλά κοριτσάκια, καλά μοντέλα, προσθέτοντας πως δεν έχει αδυναμίες.

Όπως είπε μπορεί να προσέξουν λίγο παραπάνω την Άννα-Μαρία καθώς είναι η πιο μικρή, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα είναι αντικειμενικοί.

Διαβάστε επίσης:

Όταν οι θύτες γίνονται θύματα λόγω του Instagram…

Το άρθρο Ο Σκουλός μιλά για πρώτη φορά για τον χαρακτήρα της Κάτιας | Video| Video εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα