Καρύδη: Γιατί λέει «όχι» στον γάμο, ο παππούς Αθερίδης και οι φοβίες της

10:37 29/11/2019 - Πηγή: iPop

Η Σμαράγδα Καρύδη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2night show ήταν χαλαρή και μίλησε για τον γάμο, τον Θοδωρή Αθερίδη, τις φοβίες της αλλά και το πώς βλέπει ένα ενδεχόμενο remake του «Παρά πέντε». 

Λαμπερή και χαμογελαστή όπως πάντα, εμφανίστηκε η Σμαράγδα Καρύδη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Πέμπτης. Η ηθοποιός απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του παρουσιαστή, μιλώντας για τις φοβίες της που λίγοι γνωρίζουν αλλά ακόμη και για τα «κακά» στοιχεία του χαρακτήρα της.

Όταν ο Αρναούτογλου τη ρώτησε για τον γάμο, και την «γαμοφοβία» που ίσως

έχει, η καλεσμένη απάντησε πως δεν έχει «γαμοφοβία». «Δεν έχω βρει την ανάγκη να παντρευτώ. Δεν έχω κανέναν λόγο», δήλωσε η ηθοποιός αφού με τον Θοδωρή έχει μια υπέροχη σχέση και δεν βρίσκει κανένα λόγο για να την «επισημοποιήσει» με τον γάμο.

Η Σμαράργδα Καρύδη από τότε που θυμάται τον εαυτό της ήθελε να γίνει ηθοποιός. Και τα κατάφερε με τεράστια επιτυχία. Άλλωστε, λόγω του πατέρα της μπαινόβγαινε στα καμαρίνια όταν ήταν μικρή αλλά όπως αναφέρει το καλύτερό της ήταν οι περιοδείες και όταν έβγαινε στους δρόμους με τις… ντουντούκες!

Ποια είναι τα «κακά» στοιχεία του χαρακτήρα της;

Ακομπλεξάριστη για ακόμη μια φορά, η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε και για μερικά ελαττώματά της.

«Έχω κάποια πράγματα κακά, τα οποία είναι η αναβλητικότητα που έχω, το ότι καμία φορά είμαι αδιάφορη και είμαι στον κόσμο μου…», παραδέχτηκε η ίδια λέγοντας, όμως, πως μπορεί οι φίλοι της καμία φορά να παρεξηγούνται αλλά γνωρίζουν πως όταν το θέλουν και τη χρειάζονται θα είναι εκεί.

Θα ήθελε να γίνει ένα remake του «Παρά πέντε»;

Η απάντηση είναι… «ναι»!

 Εγώ θα έλεγα ναι αλλά νομίζω ότι ο Γιώργος δεν θα ήθελε να κάνει… Νομίζω ότι είναι κάτι που ολοκληρώθηκε, τελείωσε. Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήθελε ποτέ να κάνει remake στο Παρά Πέντε. Δεν ξέρω, μπορεί να περάσουν άλλα δέκα χρόνια και να του έρθει

Την ίδια στιγμή η ηθοποιός τόνισε πως θεωρεί σημαντικό να αρχίσουν να γίνονται καινούργια πράγματα.

Αναφορικά με τον Θοδωρή Αθερίδη ανέφερε πως είναι καλός παππούς, χωρίς να θέλει να επεκταθεί ιδιαίτερα σε αυτό το κομμάτι της ζωή τους. Ακόμη, η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε για τις φοβίες της καθώς όπως είπε έχει αρκετές.

Δεν πηγαίνει στα μπουζούκια γιατί έχει αγοραφοβία, ενώ παράλληλα έχει και αεροπλανοφοβία αλλά αγαπά τα ταξίδια.

«Έχω περάσει φάσεις που φοβόμουν το κοινό, που είχα πανικό πάνω στη σκηνή, αλλά δεν επιτρέπω πια στον εαυτό μου να τα παθαίνει αυτά», εξομολογήθηκε.

Η Σμαράγδα Καρύδη έχει σκηνοθετήσει την παράσταση «Του Κουτρούλη ο γάμος» και όπως είπε θα το ξανακάνει καθώς η σκηνοθεσία είναι κάτι που της αρέσει.

Διαβάστε επίσης:

Σμαράγδα και Ντίνος Καρύδης έχουν τους πιο απολαυστικούς διαλόγους στο Instagram!

Το άρθρο Καρύδη: Γιατί λέει «όχι» στον γάμο, ο παππούς Αθερίδης και οι φοβίες της εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα