Τα πρώτα χιόνια στον Παρνασσό από ψηλά! (Video)

09:32 29/11/2019 - Πηγή: iPop

Μαγικά τα πρώτα χιόνια στον Παρνασσό, ο οποίος περιμένει όλους τους λάτρεις του χιονιού να τον επισκεφτούν. Δείτε τα εναέρια πλάνα απ’ το drone των Up Stories.

Ο Παρνασσός κάθε Χειμώνα πλημμυρίζει από κόσμο και αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες. Τώρα, τα πρώτα χιόνια στον Παρνασσό είναι γεγονός και το

χιονοδρομικό του κέντρο θα ανοίξει πολύ σύντομα τις πόρτες του για το κοινό.

Το τοπίο στον Παρνασσό έχει μετατραπεί σ’ ένα απέραντο «λευκό» και οι Up Stories έστειλαν το drone τους για να αποτυπώσουν σε ένα εντυπωσιακό video την ομορφιά του χιονισμένου βουνού.

Τα πρώτα χιόνια στον Παρνασσό από ψηλά:

Info!

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού λειτουργεί αδιάκοπα από το 1976 σε υψόμετρο 1.640 έως 2.260 μέτρων. Είναι το μεγαλύτερο χιονοδρομικό κέντρο της χώρας διαθέτοντας 23 πίστες συνολικού μήκους 34 χιλιομέτρων για όλα τα επίπεδα ικανότητας και σε όλους τους βαθμούς δυσκολίας.

Με τον εκσυγχρονισμό των αναβατήρων και την ενοποίηση των εγκαταστάσεων Κελαριών – Φτερόλακας, αποτελεί αδιαμφισβήτητα το αρτιότερο και πιο σύγχρονο τεχνολογικά χιονοδρομικό κέντρο της χώρας, ισάξιο με ανάλογα του εξωτερικού. Μάλιστα είναι το πρώτο χιονοδρομικό κέντρο στη χώρα που εγκατέστησε αποσυμπλεκόμενο εναέριο αναβατήρα και ένα από τα ελάχιστα παγκοσμίως, που διαθέτει από το 2015 πέντε νέους αποσυμπλεκόμενους αναβατήρες τύπου Combi, για να εξυπηρετούνται ταυτόχρονα οι χιονοδρόμοι και οι επισκέπτες με ταχύτητα και κυρίως με ασφάλεια.

Ανάμεσα στις εγκαταστάσεις του περιλαμβάνονται καταστήματα μαζικής εστίασης και αναψυχής, ενοικίασης, συντήρησης και πώλησης χιονοδρομικού εξοπλισμού και λειτουργούν σχολές εκμάθησης σκι, ενώ διαθέτει και κατάστημα αναμνηστικών ειδών. Εξασφαλίζεται επίσης παροχή πρώτων βοηθειών με παρουσία γιατρού και νοσοκόμου.

Δες ακόμα:

Mediterranean Sky. Το βυθισμένο παλάτι «αιμορραγεί» και εκπέμπει SOS

Το άρθρο Τα πρώτα χιόνια στον Παρνασσό από ψηλά! (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα