Ο σκηνοθέτης του Σασμού απαντά για τη βεντέτα και τη φημολογούμενη μήνυση

19:56 21/10/2021 - Πηγή: iPop

Η βεντέτα στον Σασμό, στην ιστορία της σειράς δηλαδή, αφορά δύο οικογένειες στην Κρήτη. Τις προηγούμενες ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι ο πραγματικός πρωταγωνιστής της ιστορίας ετοιμάζεται να κάνει μήνυση στη σειρά και την παραγωγή. Τι λέει για όλα αυτά ο Κώστας Σπυρόπουλος, ο σκηνοθέτης της σειράς;

Αρχικά, όσον αφορά τα όσα περιμένουμε να δούμε στα επόμενα επεισόδια, ο σκηνοθέτης αποκάλυψε ότι… τα χειρότερα έρχονται.

Ο Μαθιός φιλήθηκε με τη Βασιλική και τα χειρότερα έρχονται

Αναφορικά με την βεντέτα στον Σασμό

και τα δημοσιεύματα που θέλουν τον πραγματικό γιο της Καλλιόπης να κάνει ασφαλιστικά μέτρα για να σταματήσει η σειρά, ο κ. Σπυρόπουλος απάντησε: «Θα ήθελα να θυμίσω ότι όλοι προσπαθούν να έχουν κάποια λεπτά δημοσιότητας. Δεν υπάρχει κανένα νομικό θέμα, καμία ιστορία που να εμπλέκει το βιβλίο και τη σειρά με οποιαδήποτε βεντέτα. Μόνο και η λέξη που λέει η σειρά μας είναι Σασμός. Άρα όσοι αναφέρονται σε τέτοια γεγονότα μόνο κακοήθεια μπορώ να το πω».

Θυμίζουμε ότι τις προηγούμενες μέρες είχε γίνει γνωστό ότι ήρθε από την Κρήτη στην Αθήνα με σκοπό να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, στον οποίο προβάλλεται η σειρά. Πρόκειται για τον πραγματικό γιο της τηλεοπτικής Καλλιόπης, ο οποίος είδε μέλη της οικογένειάς του να χάνονται εξαιτίας της βεντέτας και φοβάται πως με αφορμή τη σειρά ο πόλεμος των δύο οικογενειών θα ξαναρχίσει.

Η πραγματική ιστορία πίσω από τη σειρά «Σασμός» και ο φόβος να αναζωπυρωθεί η βεντέτα που έληξε το 1964

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο σκηνοθέτης του Σασμού απαντά για τη βεντέτα και τη φημολογούμενη μήνυση εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σασμού,sasmou