Ο πιο επικός τρόπος για να παραιτηθείς απ’ τη δουλειά σου! | Photo

18:27 1/7/2019 - Πηγή: iPop

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να παραιτηθείς απ’ τη δουλειά σου, ο μισθός, οι συνθήκες εργασίας, το περιβάλλον μέσα στη δουλειά… Η παραίτηση απ’ τη δουλειά δεν είναι μια εύκολη διαδικασία, αλλά μερικές φορές μπορεί να γίνει πραγματικά πολύ αστεία!

Αν σκέφτεσαι την παραίτηση απ’ τη δουλειά κι αν κυρίως σκέφτεσαι τους τρόπους με τους οποίους θέλεις να το κάνεις, κάποιος είχε την πιο επική ιδέα που την έκανε πράξη.

Εντάξει, δεν σου λέμε να παραιτηθείς με τον συγκεκριμένο τρόπο, ο καθένας μπορεί

να το κρίνει μόνος του, αλλά σίγουρα είναι αστείο και σίγουρα είναι μια παραίτηση που δύσκολα θα ξεχάσει κανείς. Το αφεντικό σου δε, θα το θυμάται για μια ζωή.

Τι έκανε, λοιπόν, ένας εργαζόμενος απ’ τη Βρετανία; Αφού -μάλλον- αγανάκτησε, βρήκε τον πιο επικό τρόπο να παραιτηθεί. Σίγουρα προκάλεσε πολύ γέλιο στους συναδέλφους του αλλά όχι στο αφεντικό του.

Άλλοι μπορεί να παραιτούνται με ένα email, άλλοι με ένα sms ή ένα τηλεφώνημα, αλλά αυτός ο εργαζόμενος παραιτήθηκε με ένα κηδειόχαρτο! Ναι, έστειλε την απόφασή του με ένα κηδειόχαρτο και δύο γραμμές για το καλό!

«Συλλυπητήρια. Λυπάμαι πολύ για την απώλειά σας. Η τελευταία μέρα μου στη δουλειά είναι η 28η Ιουλίου. Η σκέψη μου μαζί σας σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές», έγραψε ο υπάλληλος στο κηδειόχαρτο και στη συνέχεια το πόσταρε στο Twitter. Και κάπως έτσι έγινε viral με πολλά retweets και σχόλια αλλά και ιδέες για άλλους καταπιεσμένους εργαζόμενους!

Το ακόμη πιο επικό, όμως, θα ήταν να ξέραμε και την αντίδραση του εργοδότη που μάλλον δεν θα του φάνηκε και τόσο αστείο αλλά σίγουρα θα του μείνει αξέχαστο!

Το άρθρο Ο πιο επικός τρόπος για να παραιτηθείς απ’ τη δουλειά σου! | Photo εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα