Η πρώτη οντισιόν του GNTM στην Αθήνα ολοκληρώθηκε κι έχουμε τα πρώτα πλάνα!

15:51 1/7/2019 - Πηγή: iPop

Το Greece’s Next Top Model επιστρέφει καλύτερο από ποτέ και με τους κριτές πανέτοιμους να υποδεχτούν το επόμενο μοντέλο που θα τους συναρπάσει. Η πρώτη οντισιόν του GNTM στην Αθήνα ολοκληρώθηκε και τα πρώτα πλάνα κυκλοφόρησαν πιο σύντομα από όσο νομίζαμε.

Το ριάλιτι μοντέλων GNTM έρχεται ανανεωμένο στις τηλεοπτικές οθόνες μας τον Σεπτέμβριο. Τα κορίτσια που επιθυμούν να μπουν

στο σπίτι του GNTM και να κριθούν για να κατακτήσουν τον τίτλο του Next Top Model είναι πολλά.

Η πρώτη οντισιόν του GNTM, που θα δούμε σύντομα στις οθόνες μας, ξεκίνησε και πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα. Όπως είδαμε και στα πλάνα, η κριτική επιτροπή παραμένει ως έχει, όπως και η Βίκυ Καγιά στον διπλό ρόλο μέλους της κριτικής επιτροπής και παρουσιάστριας.

Το Greece’s Next Top Model ήταν ένα από τα τηλεοπτικά προγράμματα που κατάφεραν να ξεχωρίσουν την προηγούμενη σεζόν και όπως όλα δείχνουν, το ίδιο θα συμβεί και φέτος.

Μπορεί να μην έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ολοκληρώθηκε το προηγούμενο GNTM, όμως φαίνεται ότι οι τηλεθεατές περιμένουν πώς και πώς να επιστρέψει στις οθόνες τους ή ακόμα και να δουν κάτι από τα backstage της πρώτης οντισιόν που έχει ήδη ξεκινήσει στην Αθήνα.

Όπως μπορούμε να δούμε από τα πλάνα, τα κορίτσια που διεκδικούν μια θέση στο σπίτι του GNTM είναι πολλά και κάθε σωματότυπου. Όμως, ποιες από όλες αυτές τις κοπέλες θα καταφέρει να συνεχίσει στο ριάλιτι μοντέλων και ποια από αυτές θα αναδειχθεί το Greece’s Next Top Model;

Το άρθρο Η πρώτη οντισιόν του GNTM στην Αθήνα ολοκληρώθηκε κι έχουμε τα πρώτα πλάνα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα