Ο Παυλόπουλος καλεί την Ε.Ε. να λάβει τις ευθύνες της απέναντι στην ανθρωπότητα

11:53 31/3/2016 - Πηγή: iPop

Έκκληση στην Ευρωπαϊκή Ένωση να αναλάβει τις ευθύνες της απέναντι στην ανθρωπότητα απηύθυνε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος κατά τη διάρκεια συνάντηση που είχε με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων, Θεόφιλο, στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων την Πέμπτη.

Όπως χαρακτηριστά τόνισε ο Πρ. Παυλόπουλος:

Η Ευρωπαϊκή Ένωση καλείται να αναλάβει τις ευθύνες της απέναντι στην ανθρωπότητα, περιβάλλοντας με αλληλεγγύη και αγάπη τους πρόσφυγες

Εν συνεχεία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ τόνισε:

«Τα μηνύματα

που στέλνει το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, μέσα από τη χριστιανική διδασκαλία και τη συνύπαρξη, αφορούν την Ε.Ε. που βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι»

Και συμπλήρωσε: «Μόνο η χριστιανική διδασκαλία μπορεί να οδηγήσει τα βήματα εκείνων που κρατούν στα χέρια τους τις τύχες της ανθρωπότητας, ώστε να αναλογιστούν τις ευθύνες τους απέναντι στον άνθρωπο».

Να τονισθεί πως Πατριάρχης Ιεροσολύμων αναγόρευσε τον Πρ. Παυλόπουλο σε Σταυροφόρο του Τάγματος του Πανάγιου Τάφου και του απένειμε τον Μεγαλόσταυρο του Τάγματος του Πανάγιου Τάφου. Ενώ από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απένειμε στον Πατριάρχη Θεόφιλο τον Μεγαλόσταυρο του Τάγματος του Σωτήρος.

The post Ο Παυλόπουλος καλεί την Ε.Ε. να λάβει τις ευθύνες της απέναντι στην ανθρωπότητα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα