5 λόγοι για να κοιμηθείς νωρίς σήμερα το βράδυ!

11:50 31/3/2016 - Πηγή: iPop

Αχ αυτός ο ύπνος! Πόσο μας λείπει πολλές φορές -τις περισσότερες! Δεν τον χορταίνουμε και ειδικά όταν έρχεται η στιγμή που χτυπάει αυτό το ρημάδι το ξυπνητήρι, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο… Κάθε φορά που ξυπνάς πάντα σιγοψιθυρίζεις τη φράση «Αχ, γιατί να μην κοιμόμουν νωρίτερα χτες το βράδυ»! Μία που το λες και μία που το ξεχνάς, αφού και το επόμενο βράδυ πάλι μία από τα ίδια, λίγο το chat στο internet, λίγο να παρηγορήσεις τη φίλη σου που έμαθε

ότι της τα φόρεσε το αμόρε ένα μήνα πριν και ακόμη κάνετε φιλική ψυχανάλυση, λίγο οι «αϋπνίες «με το άλλο μας μισό… δεν θέλει και πολύ για να αργήσεις γι ακόμη μια φορά να πας για ύπνο!

Της ΒΙΚΥΣ ΖΑΧΙΛΑ

Ο ύπνος είναι αναγκαίος! Ήρθε η ώρα να κάνουμε την ανατροπή και να κοιμηθούμε νωρίς σήμερα το βράδυ και κάθε βράδυ! Τέρμα στα άσκοπα ξενύχτια! Αν δεις τους 5 παρακάτω λόγους, σήμερα θα πεις νωρίτερα… «good night»!

#1 Φαντάσου ότι είσαι σε διακοπές σε κάποιο εξωτικό μέρος! Τι κάνεις όταν πας διακοπές; Όλη μέρα ξεσαλώνεις και το βράδυ δεν κρατιέσαι να πας για ύπνο για να ξυπνήσεις νωρίς νωρίς και να μην χάσεις ούτε λεπτό από την επόμενη μέρα. Άφησε τη φαντασία σου να «οργιάσει». Είναι ένας ευχάριστος τρόπος, λένε οι ψυχολόγοι, για να χειριστούμε τον εαυτό μας.

#2 Επειδή θέλουμε να έχουμε υγεία! «Κάθε μέρος του σώματος μας, ειδικά το ανοσοποιητικό μας σύστημα, λειτουργούν πολύ καλύτερα όταν έχουμε μία υγιεινή ζωή. 8 ώρες ύπνου την ημέρα είναι απαραίτητες!…

Διαβάστε περισσότερα: MaryMary.gr

The post 5 λόγοι για να κοιμηθείς νωρίς σήμερα το βράδυ! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα