Ο νέος Joker του Jared Leto είναι καθηλωτικός

10:49 12/2/2021 - Πηγή: iPop

Ο νέος Joker του Jared Leto στο «Justice League: The Snyder Cut» δεν θυμίζει σε τίποτα αυτόν που είχαμε δει στο Suicide Squad και χαιρόμαστε ιδιαίτερα γι’ αυτό, γιατί με το νέο του look είναι πραγματικά καθηλωτικός. Ακολουθούν οι πρώτες φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Πιο συγκεκριμένα, κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες του Joker

του Jared Leto, ενώ ο σκηνοθέτης της νέας ταινίας, Zack Snyder, εξήγησε και τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή τη νέα και πολύ διαφορετική εκδοχή. Κι αυτό γιατί αυτός ο Joker -ευτυχώς- δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνον που είχαμε δει στο Suicide Squad, ο οποίος δεν είχε λάβει και τις καλύτερες κριτικές.

Ποιος Τζόκερ είναι ο αγαπημένος σου;

Με αφορμή, την ταινία «Justice League: The Snyder Cut» που θα κάνει πρεμιέρα στο HBO Max στις 18 Μαρτίου, ο σκηνοθέτης έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες της νέας εκδοχής του Joker του Jared Leto στο Vanity Fair.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Snyder έγραψε: «Τι υπέροχο χαρακτήρα δημιούργησες», αναφερόμενος στον Jared Leto. Βέβαια, αρκετοί ήταν κι αυτοί που σχολίασαν πόσο η συγκεκριμένη φωτογραφία τους θυμίζει τον Joaquin Phoenix στον ρόλο του ως «Joker».

Amazing character you created. Honored to have our worlds collide. @DavidAyerMovies @JaredLeto pic.twitter.com/6FubzkPh4Y

Zack Snyder (@ZackSnyder) February 2, 2021Διάβασε τη συνέχεια του άρθρου στο mensarena.gr

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο νέος Joker του Jared Leto είναι καθηλωτικός εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα