Ο Μάνος Ιωάννου κάνει guest εμφάνιση στο The Bachelor αλλά… θέλει να πετάξει την τηλεόραση (Video)

11:37 2/10/2020 - Πηγή: iPop

Guest εμφάνιση θα κάνει στο επεισόδιο της Παρασκευής ο Μάνος Ιωάννου στο The Bachelor, όμως λίγες ώρες πριν τον δούμε στις οθόνες μας μιλάει ανοιχτά για όλα στη Φαίη Σκορδά και την παρέα της.

Το The Bachelor, το ριάλιτι στο οποίο 20 γυναίκες διεκδικούν έναν άντρα,

προβάλλεται τρεις φορές τη βδομάδα στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος, ο εργένης του The Bachelor, αναζητά τον έρωτα της ζωής του μέσα από ραντεβού και δοκιμασίες που βγαίνει με υποψήφιες.

Κι ενώ η αναζήτηση του μεγάλου έρωτα συνεχίζεται στο αποψινό επεισόδιο “εισβάλλει” για λίγο ο Μάνος Ιωάννου στο The Bachelor. Για ποιον λόγο όμως;

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε τηλεφωνικά με την Φαίη Σκορδά και την ομάδα του Πρωινού κι αποκάλυψε πως θα τον δούμε στο επεισόδιο της Παρασκευής, καθώς θα διδάξει υποκριτική σε κάποιες διαγωνιζόμενες στα πλαίσια μιας δοκιμασίας, κατά την οποία τα κορίτσια θα πρέπει να ανέβουν στη θεατρική σκηνή και να εξωτερικεύσουν μια ιστορία τους που τους άλλαξε τη ζωή ή ένα περιστατικό που το θυμούνται για πάντα.

Ακόμα δεν έχεις δει το Δε Μπάτσελορ; Συνατσάκη, Μελιτά και Κρεμλίδου διεκδικούν τον εργένη Ατζαράκη! (Video)

Ο Μάνος Ιωάννου δήλωσε χαρακτηριστικά «Δε ξέρω γιατί διάλεξαν εμένα, αλλά πιστέψτε με δεν ήταν και το καλύτερό μου να πάω. Πήγα γιατί ο Παναγιώτης διαλέγει έξι κορίτσια στο θέατρο για να γυρίσουν πάνω στη σκηνή μια στιγμή που τους άλλαξε και άλλαξε τη ζωή τους. Ένα περιστατικό που θα θυμούνται για πάντα. Εγώ ανέβηκα πάνω στη σκηνή για να τους βοηθήσω», ενώ ανέφερε πως δεν έκανε κάτι φοβερό, αν και αυτή δεν είναι η δουλειά του.

Δεν ντρέπομαι. Είναι κάτι που ανέβηκα στη σκηνή και τους βοηθούσα. Αλλά σίγουρα δεν είναι αυτή η δουλειά μου. Όταν με πήραν μου έλεγαν για ένα Bachelor που θα κάνει πανικό. Εγώ δεν το ήξερα. Είναι κορίτσια που έχουν πάει από το GNTM εκεί. Μου φαίνεται κάπως όλο αυτό. Εκεί δεν υπάρχει ρόλος. Το χάζευα χθες. Η νεολαία και τα μικρά παιδιά που ακούνε… Δεν γίνεται. Να πάρω την τηλεόραση και να τη πετάξω. Εγώ έκανα μια δουλειά αξιοπρεπέστατη. Δεν τον ήξερα τον Παναγιώτη, αλλά με το που τον γνώρισα τον συμπάθησα. Μόνο αν είχε βάλει ως στόχο τα λεφτά μπορώ να τον δικαιολογήσω.

Δες όλα όσα είπε ο Μάνος Ιωάννου στο Πρωινό:

Δες και το trailer του σημερινού επεισοδίου:

View this post on Instagram

Εξομολογήσεις, καυτά φιλιά και μία αναπάντεχη αποχώρηση. Αύριο, στις 22:00, στο νέο επεισόδιο #TheBachelorGR #AlphaTV

A post shared by The Bachelor GR (@thebachelorgr) on Oct 1, 2020 at 1:58pm PDT

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Μάνος Ιωάννου κάνει guest εμφάνιση στο The Bachelor αλλά… θέλει να πετάξει την τηλεόραση (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα