Απίστευτο! Η Γερμανού έκανε ανάρτηση στο Thank you, next για το παλιό ειδύλλιο που την άφησε σύξυλη!

19:56 1/10/2020 - Πηγή: iPop

Ακομπλεξάριστη, με χιούμορ και ειλικρίνεια έγραψε η Ναταλία Γερμανού στο Thank you next, για να πει κι εκείνη τον πόνο της βρε αδερφέ για το παλιό ειδύλλιο που την άφησε σύξυλη!

Η παρουσιάστρια αποφάσισε να μοιραστεί μια προσωπική της ιστορία με τα μέλη του πιο viral group του ελληνικού Facebook κι έχουμε να της πούμε απλά ρισπέκτ!

Η Ναταλία

Γερμανού μοιράστηκε μια ιστορία με μια σχέση της που την απογοήτευσε καθώς δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε, καθώς στο τελευταίο τους ραντεβού, ο πρώην της δεν έκανε καμία κίνηση για να έχει… συνέχεια η βραδιά και απλά την άφησε σπίτι και δεν την κάλεσε ποτέ ξανά.

Η ανάρτηση που έκανε η Ναταλία Γερμανού στο Thank you next:

«Δεν ξέρω τι περιμένετε να διαβάσετε από μένα αλλά φοβάμαι ότι μπορεί να μην ανταπεξέλθω στις προσδοκίες ενός γκρουπ στο οποίο έχω διαβάσει μικρά αριστουργήματα κι έχω γελάσει πολύ. Λοιπόν.

Με το «πρόσωπο» μεγαλώσαμε σχεδόν μαζί. Ιδιες παρέες, ίδιοι φίλοι, ίδιο σχολείο.
Μαρεσε πάντα -δεν του άρεσα ποτέ. Κρατήσαμε την επαφούλα μας παράλληλα με τις ζωές μας που τρέχανε σε άλλα σκηνικά εγώ στα ραδιόφωνα και στις τηλεοράσεις εκείνος σε γραφεία και συμβούλια.

Ξαναβρεθήκαμε καποια στιγμή και το timing έμοιαζε πιο σωστο να το πω; Πιο ταιριαστό;
Βγήκαμε μια φορά, δυο, τέσσερεις, πέντε άκουσα με Ιώβια υπομονή όλες τις λεπτομέρειες για τους χαμένους του έρωτες (στα τσακίδια) για τις γυναίκες που τον πλήγωσαν (κάρχιες) αργόπινα το κρασί μου κουνώντας με κατανόηση το κεφάλι μου ΠΟΣΟ ΟΧΙ ΕΓΩ όλα αυτά -αλλά είπα Ναταλία αξίζει τον κόπο αυτός ο άνθρωπος σφίξε τα δόντια, χαλάλι του, υπομονή κι όλα θα πάνε καλά. Ραντεβού τελευταίο και φαρμακερό : μπουζούκια. Ελα σώπα και μπαίνει το νερό στο αυλάκι γιατί α)είναι και το ποτάκι β)είναι και το «Ποιος να συγκριθεί μαζί σου» γ)είμαι κι εγώ που με χτίζανε 1 κομμωτής 1 μακιγιερ κι 1 στυλίστας επί 3 ώρες ώστε να ρθω να γίνω η Ρίκα Διαλυνά στα νιάτα της ( οπότε βάλτε με νου σας.

Η βραδιά κύλησε υπέροχα τίποτα πονηρό δε συνέβη (άρα όχι και πολύ υπέροχα) με πήγε σπίτι, τρυφερό φιλί γωνία μάγουλο στόμα, κλείσιμο ματιού, βλέμμα βαθύ, καληνύχτα θα σε πάρω αύριο.
Ρε παιδιά, μήπως πήρε εσάς;
Εμένα όχι.
Ναταλία»

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Απίστευτο! Η Γερμανού έκανε ανάρτηση στο Thank you, next για το παλιό ειδύλλιο που την άφησε σύξυλη! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα