Ο Jimmy Fallon παρομοίασε τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον Mr. Bean και το Twitter πήρε φωτιά

14:09 21/9/2022 - Πηγή: iPop

Τι κοινό μπορεί να έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Mr. Bean; Μπορεί πολλά μπορεί και τίποτα. Αυτό όμως που πολλοί υποψιαζόμασταν, αλλά δεν τολμούσε κανείς να το αναφέρει, τελικά επιβεβαιώθηκε από την Αμερική. Ο γνωστός για τις σατιρικές του εκπομπές και το καυστικό χιούμορ του, παρουσιαστής και κωμικός, Jimmy Fallon, παρομοίασε τον Πρωθυπουργό μας με τον ηθοποιό που ενσαρκώνει τον Mr. Bean και το twitter γκρεμίστηκε σε μια στιγμή. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο ευφάνταστα και σπαρταριστά tweets και σας τα παρουσιάζουμε στο πιάτο σας.

Κυριάκος Μητσοτάκης και Mr. Bean

Το πόσο τιμητικό είναι να σε παρομοιάζουν με τον Mr. Βean δεν το ξέρω. Από τη μια η τέχνη της κωμωδίας είναι κάτι το εξαιρετικά δύσκολο και χρειάζεται να έχεις μεγάλο ταλέντο, αλλά από την άλλη το να σε συγκρίνουν με έναν χαρακτήρα που είναι παγκόσμια γνωστός για τις άπειρες γκάφες του, δεν είναι και ότι το καλύτερο.

Ο Jimmy Fallon κατά την διάρκεια της εκπομπής του, The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, διάβασε μερικούς τίτλους ειδήσεων και στη συνέχεια τους συνέκρινε με τίτλους ταινιών.“Ο επόμενος τίτλος είναι: “Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοινώνει μέτρα ανακούφισης”. Θα μπορούσε να ήταν: “Έρχεται στους κινηματογράφους το επόμενο καλοκαίρι: “Ο Ρότζερ Φέντερερ είναι ο καινούργιος Mr Bean”. Από την σάτιρα του κωμικού δεν ξέφυγαν και άλλες προσωπικότητες της πολιτικής και όχι μόνο, με τον Τζο Μπάιντεν, τη Νάνσι Πελόζι, τον Μπόρις Τζόνσον,τον Εμμανουέλ Μακρόν και τον Χάρυ Στάιλς μεταξύ άλλων.

ΚΛΑΜΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ pic.twitter.com/QN9Lo82sqw

— Ιερώνυμος boss (@JeronymoBoss2) September 20, 2022

Παρόλα αυτά, η παρομοίωση αυτή προκάλεσε όχι μόνο το γέλιο του κοινού που βρισκόταν στο πλατό της εκπομπής, αλλά και την αντίδραση των χρηστών του Twitter, με το αποτέλεσμα να είναι απλά ξεκαρδιστικό.

Όταν ο Jimmy Fallon γνώρισε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου! (Photo)

Τα πιο αστεία tweets

Σου λένε μεγάλος ηθοποιός επειδή ενσάρκωσε τον Mr Bean!Τι να πούμε τότε για το κουλο μας που τον κάνει αυθόρμητα…και κάποιοι μας τον φορτώσανε για πρωθυπουργό!!! pic.twitter.com/tTRkx47ADv

— gatto (@panos_ss) September 21, 2022

#Mr Bean https://t.co/8F1r8kmeSi

— Mpampis Tsoulos (@MpampisTsoulos) September 21, 2022

Oh no, Mitsotakis is mr Bean, our prime Minister! pic.twitter.com/LrOuy3ByPq

— Gümüş (@tin_agia_lavida) September 21, 2022

Σύμφωνα με το non paper του Μαξίμου η εκπομπή του Jimmy Fallon, που παρομοίωσε τον Μητσοτάκη με τον Mr. Bean, μαγνητοσκοπήθηκε στην υπόγα της Κουμονδούρου.
Τις σκηνοθετικές οδηγίες έδινε ο Πολάκης καπνίζοντας.

— el_ges (@el_ges) September 21, 2022

Πρέπει να παραδεχτούμε όμως ότι ο #Μητσοτακης μας είναι καλύτερος! Δεν υποκρίνεται κάτι που δεν είναι για να γελάσει ο κόσμος, όπως κάνει ο Mr Bean! Είναι χαρισματικός κωμικός! Όπως και να το κάνουμε, του βγαίνει απο φυσικού του. Οπότε, λέμε ναι, στον #Κουλης μας pic.twitter.com/4HzmMIjY9y

— ΕV̇Α°♡° (@Stress_Miss_) September 21, 2022

Τι έχει να πει τώρα ο υπόγας ο Jimmy Fallon; pic.twitter.com/YMHWMMAEsu

— Γκόμενα του Αρτέμη (@gomena_artemi_) September 21, 2022

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Jimmy Fallon παρομοίασε τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον Mr. Bean και το Twitter πήρε φωτιά εμφανίζεται στο iPop.

Keywords