Ο Γιώργος Χρυσοστόμου φωτογραφήθηκε ως Marlon Brando και έκανε πάταγο

17:26 4/4/2021 - Πηγή: iPop

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου φωτογραφήθηκε ως Marlon Brando και έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες! Η φωτογραφία που ανέβασε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό με ένα φανελάκι έχει κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας πάταγο.

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο γοητευτικούς άνδρες της ελληνική σκηνής και έχει αμέτρητους fan. Σε μία από τις πολλές συνεντεύξεις που είχε δώσει είχε χαρακτηριστικά αναφέρει τη στιγμή που είχε παραμελήσει τον εαυτό του και

είχε βάλει κιλά. Έτσι σε μία από τις τελευταίες εμφανίσεις του στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, “Καλύτερα δε γίνεται” είχε εμφανιστεί πολύ ανανεωμένος όπως και αδυνατισμένος!

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου είχε τοποθετηθεί στην ίδια συνέντευξη σχετικά με το φλερτ στην σύγχρονη εποχή λέγοντας:

Δεν υπάρχει φλερτ. Ξεχάστε το. Αυτό το διά ζώσης το φλερτ δεν υπάρχει. Είναι πια μόνο μέσω social media. Οι γυναίκες παραπονιούνται ότι βγαίνουν όλες μαζί και οι άνδρες δεν πλησιάζουν. Είναι φυσιολογικό, γιατί έτσι είναι η εποχή

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου φωτογραφήθηκε ως Marlon Brando

Πριν λίγες ώρες ο γνωστός ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία του αλά Marlon Brando με ένα φανελάκι και έγινε viral καθώς δεν είναι ιδιαίτερα ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μέσα σε μία στιγμή η φωτογραφία πλημμυρίστηκε από like από τους followers του και από αμέτρητα σχόλια! Μάλιστα ο Γιώργος Χρυσοστόμου έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας “Καλημέρα! Έχουν πιάσει οι ζέστες ή μου φαίνεται;” και η Ναταλία Γερμανού του απάντησε σε σχόλιο “Σου φαίνεται πολύ εσένα πάντως” με ύφος χιουμοριστικό.

View this post on Instagram

A post shared by @giorgos.chrysostomou

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Γιώργος Χρυσοστόμου φωτογραφήθηκε ως Marlon Brando και έκανε πάταγο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα