Αποχώρησε ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του MasterChef 5 με ρεκόρ αρνητικής βαθμολογίας

11:56 4/4/2021 - Πηγή: iPop

Η αποχώρηση του Σαββάτου ήταν ίσως από τις πιο δύσκολες του MasterChef 5. Το πιάτο αντιγραφής ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό και η ψηφοφορία φορτισμένη. Ο Ιωάννης αποχώρησε συγκεντρώνοντας τους λιγότερους πόντους και ο Διονύσης με την Ανούς είχαν και εκείνοι τη.. στιγμή τους!

Η… τεταμένη ψηφοφορία

Ο Ιωάννης ως αρχηγός της κόκκινης ομάδας, μετά την ήττα του από τον Τζιοβάνι, ορίστηκε αυτομάτως

ως υποψήφιος προς αποχώρηση. Η κόκκινη ομάδα πέρασε δύσκολες στιγμές και αυτό φάνηκε από πολλά και ιδιαίτερα από τη στιγμή όπου ο Διονύσης χρειάστηκε να ψηφίσει την Ανούς αφού μεταξύ τους έχει δημιουργηθεί ένα ειδύλλιο. Η Ανούς συγκινήθηκε κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας και σχολίασε το γεγονός λέγοντας ότι “Δεν ξέρω αν ο Διονύσης δυσκολεύτηκε να με ψηφίσει, αλλά έκανε αυτό που πρέπει”. Στην κάμερα του MasterChef 5 η ίδια δήλωσε για τη σχέση τους:

Ξέρω πως ο Διονύσης θέλει πάρα πολύ να γυρίσω, δεν είναι έτοιμος να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Είχα υποσχεθεί στις φίλες μου ότι δεν πρόκειται να δημιουργήσω κάποιου είδους δεσμό στον διαγωνισμό, αλλά είναι κάτι που δεν το ελέγχεις. Είναι κάτι πολύ όμορφο. Είναι πολύ όμορφο να έχεις έναν άνθρωπο να μοιράζεσαι πράγματα

Ο Ιωάννης αποχώρησε

Το πιάτο αντιγραφής της χθεσινής δοκιμασίας αποχώρησης ήταν ένα ιδιαίτερο bao ban με tempura αστακό του σεφ Γιώργου Βενιέρη, το οποίο δυσκόλεψε αρκετά τους παίκτες του MasterChef 5. O Ιωάννης, η Λία και η Ανούς που ήταν προτεινόμενοι για αποχώρηση δυσκολεύτηκαν να διαχειριστούν το χρόνο τους στην κουζίνα με αποτέλεσμα τα πιάτα τους όταν τελείωσε ο χρόνος να είναι ημιτελή. Οι παίκτες βαθμολογήθηκαν από τους κριτές αυστηρά κάτι το οποίο τους στεναχώρησε.

Η Ανούς συγκέντρωσε 20/40 βαθμούς και η ίδια το σχολίασε λέγοντας ότι “Ντρέπομαι για το αποτέλεσμα που τους έφερα”, η Λία συγκέντρωσε 22/40, η οποία ήταν και η μεγαλύτερη βαθμολογία καθώς ο Ιωάννης έκανε ρεκόρ αρνητικής βαθμολογίας συγκεντρώνοντας μόλις 15/40. Η μαγιονέζα του Ιωάννη ήταν ξινή και έτσι παρά το γεγονός ότι είχε τις περισσότερες παρασκευές στο πιάτο του, ο καλεσμένος σεφ, Γιώργος Βενιέρης, τον βαθμολόγησε με 3/10 και του είπε: «Με εντυπωσίασες με την κακή επίδοση σου».

Δες το trailer του επεισοδίου της Κυριακής:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αποχώρησε ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του MasterChef 5 με ρεκόρ αρνητικής βαθμολογίας εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αποχώρησε, MasterChef 5,apochorise, MasterChef 5