Ο διεθνής χορευτής Στέφανος Δημουλάς μιλά για το bullying και πώς αντιμετωπίζεται

12:10 31/1/2020 - Πηγή: iPop

Ο Στέφανος Δημουλάς είναι ο σπουδαίος, πολύ αγαπημένος, διεθνής χορευτής, ο οποίος βρίσκεται για δεύτερη χρονιά στη Βασιλική Όπερα του Λονδίνου. Και πρέπει να δεις τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο Στέφανος Δημουλάς είναι ο χορευτής που έχει κατακτήσει το Covent Garden και για δεύτερη χρονιά βρίσκεται στη Βασιλική Όπερα του Λονδίνου. Ο σπουδαίος χορευτής μίλησε για το εξώφυλλο που έκανε στο βρετανικό περιοδικό Attitude μαζί με τον πατέρα του, τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει αλλά και το bullying που έχει δεχτεί.

Όπως

είπε έχει δεχτεί bullying στο δρόμο και στο σχολείο, στον Βόλο όπου ζούσε και μεγάλωσε με την οικογένειά του. Ο λόγος; Επειδή αποφάσισε να ασχοληθεί από τεσσάρων ετών με το κλασικό μπαλέτο.

 παιδιά και γι’ αυτό τον λόγο το δικαιολογώ στο μυαλό μου όσο μεγαλώνω. Το θέμα είναι από πού προέρχονται αυτά τα παιδιά, από ποιες οικογένειες τους μαθαίνουν ότι το αγοράκι που κάθεται στο διπλανό θρανίο δεν είναι σωστό που πηγαίνει μπαλέτο, εσύ πρέπει να γίνεις άντρας βαρύς και θα πας ποδόσφαιρο και μποξ

View this post on Instagram

. So privileged to have a full featured interview on @marieclairegreece

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στέφανος Δημουλάς,stefanos dimoulas