Καφέ της Χαράς: Ο νέος παπάς σώζει τη Βάλια και ο Μάνος ζηλεύει (Video)

09:36 31/1/2020 - Πηγή: iPop

Νέα άφιξη στο Καφέ της Χαράς, με έναν ρόλο που θα φέρει τα πάνω- κάτω στο φλερτ ανάμεσα στη Βάλια και τον Μάνο. Ο νέος παπάς στο Καφέ της Χαράς σώζει τη Βάλια και κάνει τον Μάνο να ζηλέψει.

Ο νέος παπάς στο Καφέ της Χαράς δεν έχει καμία σχέση με ό,τι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε: Είναι νέος, ωραίος, αντισυμβατικός και… easy

rider, ενώ λατρεύει την καλή μουσική!

Όπως θα δούμε στο επεισόδιο της Παρασκευής, η Βάλια θα εμπλακεί σε ένα ατύχημα, απ’ το οποίο θα την σώσει ο νέος παπάς του χωριού, ο Δημήτριος. Η σχέση των δύο δεν θα αργήσει να γίνει αντικείμενο συζήτησης και παρεξήγησης στο χωριό, ενώ θα δούμε τον Μάνο να ζηλεύει σχεδόν… παθολογικά!

Όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς, ο Δημήτριος με τη Βάλια έχουν έντονη έλξη, ενώ ο Περίανδρος θέλει να τον διώξει απ’ το χωριό. Παράλληλα, ο Μάνος, βλέποντας τους δυο τους, θα καταλάβει πώς αισθάνεται η Βάλια όταν τον βλέπει με την αρραβωνιαστικιά του, την Αρετή.

Η Χαρά, στο μεταξύ, θα ξεσκεπάσει το κόλπο του Περίανδρου, ενώ ο Μάνος νιώθει τύψεις βλέποντας την άσχημη κατάσταση της υγείας του πατέρα του.

Κάθε πότε προβάλλεται το Καφέ της Χαράς;

Όλα όσα θα δούμε στο 5ο επεισόδιο του Καφέ της Χαράς

Ο Μάνος καταρρακώνεται και βασανίζεται από τύψεις βλέποντας τον πατέρα του σχεδόν ετοιμοθάνατο.

Άλλωστε για την κρίσιμη κατάσταση του πατέρα του έχει αποφανθεί και ένας διάσημος παγκοσμίως καρδιοχειρουργός που έτυχε να περνάει απ’ το χωριό.

Η Χαρά, όμως,  με τη βοήθεια και του Μιχαήλ, αποκαλύπτει την κομπίνα του Περίανδρου. Μια νέα σύγκρουση θα επέλθει μεταξύ πατέρα και γιου, αλλά και μεταξύ Χαράς και Βάλιας.

Μια πρώτη γεύση απ’ το πώς είναι ο νέος παπάς στο Καφέ της Χαράς:

Δες ακόμα ποια μεγάλη επιστροφή έρχεται στη σειρά:

Η επιστροφή στο Καφέ της Χαράς που όλοι περιμένουμε!

Το άρθρο Καφέ της Χαράς: Ο νέος παπάς σώζει τη Βάλια και ο Μάνος ζηλεύει (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα