Ο χιονισμένος δρόμος της Φλώρινας και το μαγευτικό λευκό τοπίο που έγινε viral σε λίγες ώρες

14:19 23/1/2022 - Πηγή: iPop

Καθώς η κακοκαιρία “Ελπίς” έχει αρχίσει να χτυπά την χώρα εκτός από τις δυσκολίες που δημιουργεί δεν μπορεί κανείς να μην παραδεχτεί ότι ταυτόχρονα πλάθει πανέμορφες εικόνες ενός τοπίου που δεν έχουμε συνηθίσει στην ζεστή Ελλάδα. Ένα τέτοιο πανέμορφο τοπίο μας χάρισε και ο χιονισμένος δρόμος της Φλώρινας που μοιάζει σαν να βγήκε από παραμύθι!

Mαγευτικές εικόνες από τα πρώτα χιόνια στην Πάρνηθα! – Δες τα ελάφια στο κατάλευκο τοπίο

Ο χιονισμένος δρόμος της Φλώρινας που έγινε viral

Πρόκειται

για ένα βίντεο μόλις 11 δευτερολέπτων που τραβήχτηκε από τον ταξιδιωτικό φωτογράφο Στέφανο Αντιμάντο σε μια πρόσφατη επίσκεψή του στην όμορφη πόλη της βόρειας Ελλάδας, το οποίο έκανε το γύρω της χώρας μας στα social media και όχι μόνο. Το βίντεο παρουσιάζει στην οθόνη μας τον κατάλευκο δρόμο που ενώνει τη Φλώρινα με το χιονοδρομικό κέντρο στο Πισοδέρι. Σε όλη την διαδρομή, τα έλατα φαίνονται σκεπασμένα με χιόνι δημιουργώντας ένα σκηνικό που λίγοι πίστεψαν ότι βρίσκεται στην χώρα μας.

View this post on Instagram

A post shared by Stefanos | Greece (@stef_greece)

View this post on Instagram

A post shared by Stefanos | Greece (@stef_greece)

Η Φλώρινα είναι γνωστό πως κάθε χρόνο καλύπτεται από παχιά στρώματα χιονιού και οι κάτοικοί της έχουν συνηθίσει αυτές τις εικόνες αλλά και τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Αξίζει να τονίσουμε ότι σε ορεινό χωριό του νομού με 229 κατοίκους, ο υδράργυρος έπεσε το Σάββατι 22/01 στους – 17,1 βαθμούς Κελσίου. Τα χιονισμένα τοπία, όπως όλα δείχνουν θα εξαπλωθούν και στην υπόλοιπη χώρα κατά τις επόμενες ώρες ενώ αναμένεται να χιονίσει μέχρι και στο κέντρο της Αθήνας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο χιονισμένος δρόμος της Φλώρινας και το μαγευτικό λευκό τοπίο που έγινε viral σε λίγες ώρες εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα