Είναι επίσημο: Το Squid Game επιστρέφει για δεύτερη σεζόν! Όσα θα δούμε στον επόμενο κύκλο της σειράς – φαινόμενο

11:49 23/1/2022 - Πηγή: iPop

Η επιστροφή του Squid Game είναι γεγονός! Όταν ο συν-διευθύνοντας σύμβουλος και υπεύθυνος περιεχομένου του Netflix, Ted Sarandos, ρωτήθηκε εάν η σειρά της Νότιας Κορέας που καθήλωσε τους θεατές σε όλο τον κόσμο θα είχε δεύτερη σεζόν, απάντησε “Σίγουρα. Το σύμπαν του Squid Game μόλις ξεκίνησε”.

Squid Game: Εσύ τι θα έκανες αν η ζωή σου κρεμόταν από μια κλωστή;

Είναι γεγονός: Το Squid Game
επιστρέφει με δεύτερη σεζόν

Ο δημιουργός της σειράς, Hwang Dong-hyuk, είχε επιβεβαιώσει νωρίτερα ότι ήταν σε συζητήσεις με τον γίγαντα του streaming για μια δεύτερη σεζόν: “Είμαι σε συζητήσεις με το Netflix για τη δεύτερη σεζόν καθώς και για την τρίτη σεζόν”, είπε. “Θα καταλήξουμε σε ένα συμπέρασμα σύντομα”. Φαινόταν αρκετά θετικός για τη συζήτησή του με το Netflix, λέγοντας ότι υπήρχαν συζητήσεις και για τρίτη σεζόν. “Γνωρίζουμε ότι όλοι περιμένουν την επόμενη σεζόν, επομένως όλοι προσπαθούμε να σκεφτούμε θετικά για τη δημιουργία της”, πρόσθεσε ο Dong-hyuk.

Squid Game: Τι θα δούμε στον δεύτερο κύκλο;

Όσο για το τι θα συμβεί στη δεύτερη σεζόν, ο Dong-hyuk επιβεβαίωσε ότι «θα επικεντρωθεί στον Seong Gi-hun», προσθέτοντας: «Η συνολική αφήγηση θα επικεντρωθεί γύρω από τους ανθρώπους που συναντά ο Gi-hun και τους ανθρώπους που θα είναι. κυνηγώντας μετά».

Επιπλέον, ο Παίκτης 456, τον οποίο υποδύεται ο Lee Jung-jae μίλησε στο περιοδικό People και αποκάλυψε πως έχει συζητήσει με τον Hwang Dong-hyuk, για το τι θα κάνουν με τον χαρακτήρα του. “Ελπίζω να υπάρξει κάποιου είδος ανατροπή που θα είναι ενθουσιώδης και θα εκπλήξει εμένα και τους θεατές. Εάν ήταν προβλέψιμο δε θα είχε πλάκα. Δεν έχω ιδέα τι θα συμβεί ή την κλίμακα της σειράς, αλλά το μόνο πράγμα που μου είπε ο Hwang είναι πως ο Seong Gi-hun θα είναι στη σειρά και θα παίξει ξανά στην αρένα”, είπε χαρακτηριστικά.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Είναι επίσημο: Το Squid Game επιστρέφει για δεύτερη σεζόν! Όσα θα δούμε στον επόμενο κύκλο της σειράς – φαινόμενο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Squid Game, Όσα,Squid Game, osa