Φτιάξει μόνη σου την απόλυτη φθινοπωρινή τάση στα κοσμήματα!

20:46 5/8/2019 - Πηγή: iPop

Η φετινή φθινοπωρινή τάση στα κοσμήματα είναι απ’ τις πιο απλές τάσεις. Κοσμήματα που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου και να τα κάνεις να φαίνονται σαν να είναι φτιαγμένα από κορυφαίους σχεδιαστές! 

Δυστυχώς, το Φθινόπωρο δεν απέχει πολύ ακόμα, κάτι που σημαίνει ότι θα ξεκινήσεις σύντομα ν’ ανανεώνεις την γκαρνταρόμπα σου και τα κοσμήματά σου για να υποδεχθείς τη νέα σεζόν. Μπορεί ν’ ακούγεται λίγο νωρίς για να αρχίσεις να προσθέτεις μπλουζάκια

στην ντουλάπα σου, αλλά υπάρχει μια τάση στα κοσμήματα που θα την βλέπεις παντού γύρω σου απ’ τον Σεπτέμβρη και θα μπορούσες να την φτιάξεις μόνη σου από τώρα!

Πριν αρχίσεις ν’ αγχώνεσαι για τα χρήματα που θα χρειαστείς και το πόσο δύσκολη θα είναι η κατασκευή κοσμημάτων, θα σου πούμε απλά πως θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι γι’ αυτά τα κοσμήματα στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σου!

Ακόμα κι αν το DIY δεν είναι το φόρτε σου και οι φίλες σου σε κοροϊδεύουν που δεν μπορείς να φτιάξεις τίποτα μόνη σου, σου υποσχόμαστε πως αυτά τα κοσμήματα μπορείς να τα φτιάξεις!

Η φθινοπωρινή τάση στα κοσμήματα:Σκουλαρίκια απ’ την Stella McCartney

Embed from Getty Images

Πώς θα σου φαινόταν εάν οι πολύχρωμοι συνδετήρες που έχεις στο γραφείο σου και δεν χρησιμοποιείς ποτέ γίνονταν σκουλαρίκια; Αυτό ακριβώς έκανε η Stella McCartney στην κολεξιόν του Φθινοπώρου που παρουσίασε και είμαστε σίγουρες πως μπορείς κι εσύ να το κάνεις! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι αρκετούς πολύχρωμους συνδετήρες κι ένα κλιπ για σκουλαρίκια. Ενώνεις μαζί τους συνδετήρες, βάζεις στην άκρη το κλιπ και είσαι έτοιμη!

Τα συγκεκριμένα σκουλαρίκια ετοιμάσου να τα βλέπεις παντού και καθώς περπατάς θα φαίνονται ακόμα πιο εντυπωσιακά!

Κολιέ απ’ τον Alexander Wang

View this post on Instagram

One-sided. – Find the asymmetrical button up shirt online now.

A post shared by alexanderwang (@alexanderwangny) on May 11, 2019 at 9:17am PDT

Η Stella McCartney έπαιξε με τους συνδετήρες, ενώ ο Alexander Wang παίζει με τις παραμάνες! Παραμάνες σε διάφορα μεγέθη, ενωμένες μεταξύ τους, κάνουν το κολιέ που -ναι- θα βλέπεις να φοράνε όλες στις εξόδους τους!

Μπορεί ν’ ακούγεται περίεργη ιδέα, αλλά είναι τόσο απλή και τόσο εντυπωσιακή στο τέλος! Δοκίμασέ το, δεν έχεις να χάσεις κάτι, μόνο μερικές παραμάνες!

Μπορείς επίσης να κάνεις το δικό σου κρεμαστό με διαφορετικό σχέδιο ή μήκος, εάν αυτό της φωτογραφίες σου φαίνεται too much για σένα.

Σκουλαρίκια από Proenza Schouler

Μερικοί γάντζοι για μπρελόκ, σε διαφορετικά σχέδια, περασμένοι από ένα κλιπ για σκουλαρίκια συνθέτουν τα σκουλαρίκια που σχεδίασε και πουλάει η Proenza Schouler. Είναι ιδιαίτερα, αλλά είναι τόσο εύκολα για να τα φτιάξεις και μπορείς να τα εναλλάσσεις με το σχέδιο της Stella McCartney.

Διάλεξε όποιο σ’ άρεσε περισσότερο -ή όλα!- και φτιάξτο μέσα σε 5 λεπτά!

Photo: Pixabay

Το άρθρο Φτιάξει μόνη σου την απόλυτη φθινοπωρινή τάση στα κοσμήματα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα