Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (6/8/2019)

09:18 6/8/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (6/8/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (6/8/2019):Κριός

Η λέξη που ταιριάζει απόλυτα στην σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, είναι, πάθος.

Η παρουσία της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Ζυγού και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα ενισχύσει το πάθος και την επιθυμία σας να κυριαρχήσετε τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Αυτό που πρέπει να έχετε στο νου σας είναι ότι, μπορεί το πάθος να σας  δίνει απίστευτη ενέργεια , ξεφουσκώνει όμως γρήγορα.

Ταύρος

Το απόλυτο έλεγχο, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, του περιβάλλοντος σας θέλετε να έχετε εσείς οι Ταύροι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να είστε εσείς που θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο τόσο της δικής σας δουλειάς όσο και των συναδέλφων σας, με αποτέλεσμα να γίνετε συγκεντρωτικοί. Το αποτέλεσμα θα είναι να κουραστείτε υπερβολικά.

Δίδυμοι

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Διδύμους. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα σας ωθήσει να αναπτύξετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας στους φίλους και στους συνεργάτες σας με τέτοιο τρόπο που κυριολεκτικά θα τους μαγέψει. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η σεξουαλικότητα σας θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη.

Καρκίνος

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να προσπαθήσετε να βρείτε λύση σε μια υπόθεση που απασχολεί ένα μέλος της οικογένειας σας και παράλληλα να προσπαθήσετε να επηρεάσετε τις αποφάσεις του.

Λέων

Πολλές υποχρεώσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα σας ωθήσει να κινηθείτε με τρόπο ξένο προς εσάς στο χώρο της εργασίας σας, δηλαδή, αντί να εκφράσετε τις απόψεις σας στα ίσα, θα προσπαθήσετε να τις περάσετε επηρεάζοντας τις αποφάσεις των συναδέλφων σας προς όφελος σας,  κάνοντας τους να πιστεύουν ότι είναι δικές τους.

Παρθένος

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα οικονομικά σας και να αποφύγετε τις άσκοπες σπατάλες. Με μοναδική εξαίρεση, ότι μπορεί να παρασυρθείτε και να κάνετε έξοδα για να γοητεύσετε το αντικείμενο του πόθους σας.

Ζυγός

Από πολλά σκαμπανεβάσματα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα περάσει η διάθεση σας σήμερα. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα σας ωθήσει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να μην προσπαθήσετε να βρείτε λύση σε μια υπόθεση που σας απασχολεί, καθώς νιώθετε πως ότι και αν κάνετε δεν θα λάβετε την επιβράβευση της οικογένειας σας. Αυτά όμως είναι παιχνίδια του μυαλού σας που πρέπει να ξεπεράσετε.

Σκορπιός

Τον ρόλο του πρωταγωνιστή με έμμεσο τρόπο, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι διεκδικείτε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον Πλούτωνα, ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε λεκτικά ατοπήματα και να πείτε πράγματα που  δεν πρέπει με σκοπό να πληγώσετε ένα πρόσωπο από το φιλικό ή εργασιακό σας περιβάλλον.

Τοξότης

Η κοινωνική σας ζωή, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σε πρώτο πλάνο σήμερα για εσάς τους Τοξότες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα σας ωθήσει να προσπαθήσετε να κάνετε αισθητή την παρουσία σας στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, ενώ, αρκετοί από εσάς μέσα από τον φιλικό σας κύκλο είναι πιθανό να γνωρίσετε ένα πρόσωπο με το οποίο στο μέλλον θα ζήσετε το απόλυτο πάθος.

Αιγόκερως

Την δύναμη της εξουσίας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα γευτείτε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο σας, θα αφυπνίσει την επιθυμία σας να αποκτήσετε τον απόλυτο έλεγχο και την εξουσία στη σχέση σας με τον / την σύντροφο σας και να επηρεάσετε τις αποφάσεις του, παράλληλα όμως, να είστε εσείς που θα κινείτε τα νήματα και στις συνεργασίες σας.

Υδροχόος

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα αφήσει μια ιδιαίτερη γεύση στα χείλη των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα επηρεάσει αρκετά την ψυχολογική σας διάθεση, με αποτέλεσμα να υπάρξουν στιγμές που νιώθετε ότι οι προσπάθειες που κάνετε να εξελιχθείτε πάνε χαμένες. Ηρεμήστε, γιατί όλα αυτά είναι στη σφαίρα της φαντασίας σας.

Ιχθείς

Στο επίκεντρο της προσοχής των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα βρεθούν οι οικονομικές υποθέσεις του / της συντρόφου σας. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα σας ωθήσει, στην προσπάθεια σας να βοηθήσετε τον / την σύντροφο σας να βάλει μια τάξη στα οικονομικά του/της, να τα πάρετε υπό τον έλεγχο σας. Σε αυτό θα παίξεικαταλυτικό ρόλο η συμβουλή ενός ισχυρού προσώπου από το φιλικό σας περιβάλλον.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (6/8/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα