Ο Αύγουστος Κορτώ σχολίασε την αυτοκτονία του πατέρα στην Κάρπαθο και είπε αυτό που σκέφτεσαι κι εσύ

11:32 17/2/2022 - Πηγή: iPop

Η αυτοκτονία του πατέρα στην Κάρπαθο μετά τη διαρροή ενός ερωτικού βίντεο όπου ήταν ο γιος του μ’ έναν άλλον άντρα έχει κινητοποιήσει τις Αρχές στο νησί, για να δουν τι ακριβώς συνέβη.

Πληροφορίες απ’ τα τοπικά Μέσα, αναφέρουν ότι οι ντόπιοι χλεύαζαν και κορόιδευαν εδώ και καιρό τον 60χρονο πατέρα για τις επιλογές του γιου του. Μετά τη διαρροή του βίντεο ερωτικού περιεχομένου, ο πατέρας φαίνεται πως έβαλε τέλος στη ζωή του.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Δημοκρατική της Ρόδου», στο νησί διαδόθηκε

ένα ερωτικό βίντεο του γιου με άλλον άνδρα και πολλοί στη μικρή, τοπική κοινωνία σχολίαζαν, ειρωνεύονταν και περιγελούσαν ακόμα και σε χώρους δημόσιων συναντήσεων, όπως τα καφενεία.

Ο 60χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός από κυνηγετικό όπλο, το μεσημέρι της Τρίτης, και τα πρώτα στοιχεία που ανέλυσαν οι τοπικές αστυνομικές αρχές «δείχνουν» το σενάριο της αυτοκτονίας. 

Ο Αύγουστος Κορτώ σε μια ανάρτηση είπε όλα όσα σκέφτεσαι πιθανώς κι εσύ για το περιστατικό, στέλνοντας για μια ακόμα φορά ένα σπουδαίο μήνυμα για την αποδοχή και την αγάπη, σημειώνοντας το πόσες ζωές χάνονται από την έλλειψή τους.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Αύγουστου Κορτώ για την αυτοκτονία του πατέρα στην Κάρπαθο:

«Εξηντάχρονος πατέρας αυτοκτονεί επειδή διέρρευσε βίντεο του γιου του με άλλον άντρα, κι επειδή ο μικρόκοσμος του νησιού – χτεσινοί φίλοι, σημερινοί κριτές – τον ξετίναξε στην κοροϊδία.

Είναι φριχτό κι αδιανόητο – και ποινικά κολάσιμο – να εκθέτουν προσωπικές σου στιγμές στο ίντερνετ, είναι μια πράξη άγριας βίας. Και δεν θα πούμε ποτέ σε κανέναν “Μην τραβάς βίντεο”. Δικαίωμα του καθενός να απολαμβάνει τον έρωτα κατ’ ιδίαν όπως γουστάρει, χωρίς να τρέμει την κακοήθεια και τη χαμέρπεια της διαπόμπευσης.

Άλλο τόσο φριχτό, και βίαιο, κι ασυγχώρητο, το να εξωθήσεις έναν άνθρωπο σε απόγνωση, με όπλο το παιδί του.

Μα η τελική πράξη βίας του πατέρα προς τον εαυτό του μου αφήνει έναν κόμπο στον λαιμό, ένα γαμώτο: Μακάρι, ως τα εξήντα, να ‘χε αποδεχτεί την αλήθεια – πως το παιδί του ήταν μια χαρά παλικάρι, ότι δεν είχε τίποτα το ντροπιαστικό – και να ‘λεγε στους καλοθελητές, “Στ’ α@@@@ μου σας γράφω. Ο γιος μου είναι άντρας σαν τους δικούς σας”.

Και να μην καταστρέφονταν τόσες ζωές από ένα ρημάδι έλλειμμα αποδοχής, ανοχής, αγάπης».

«Γυφτάκι σκέφτονταν και προσπερνούσαν»: Το συγκινητικό κείμενο του Αύγουστου Κορτώ για την μικρή Όλγα

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Αύγουστος Κορτώ σχολίασε την αυτοκτονία του πατέρα στην Κάρπαθο και είπε αυτό που σκέφτεσαι κι εσύ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα