H SJP απαντά στο γιατί η Carrie δεν κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο για τον Mr. Big

20:24 16/2/2022 - Πηγή: iPop

Βλέποντας το πρώτο επεισόδιο του And Just Like That, όλοι αναρωτηθήκαμε ένα πράγμα: Γιατί η Carrie δεν κάλεσε ασθενοφόρο αμέσως μόλις είδε τον Mr. Big να είναι στο πάτωμα;

Μπορεί οι καταγγελίες που είδαν στη συνέχεια στο φως της δημοσιότητας να μην άφηναν πολλά περιθώρια να παραμείνει στη σειρά ο Chris Noth, αλλά η απορία εξακολουθεί να υπάρχει!

Και τώρα η ηθοποιός αποφάσισε να απαντήσει σε συνέντευξή της!

Kαι τελικά γιατί η Carrie δεν κάλεσε ασθενοφόρο;

Στο Watch

What Happens Live της Δευτέρας, ο παρουσιαστής Andy Cohen ρώτησε την Sarah Jessica Parker σχετικά μ’ όσα λένε οι θαυμαστές που πιστεύουν ότι η Carrie έπρεπε να είχε καλέσει αμέσως το 911 όταν μπήκε και είδε τον σύζυγό της, Mr. Big, να έχει υποστεί καρδιακή προσβολή.

Η Parker μοιράστηκε αυτό που ένιωσε ότι βίωσε η Carrie κατά τη διάρκεια της τραυματικής στιγμής και γιατί ο χαρακτήρας πρώτα μοιράστηκε μια σπαρακτική στιγμή με τον Big, και μετά κάλεσε για βοήθεια.

Πάντα σκέφτομαι τη συγκεκριμένη στιγμή, όπως υπήρξαν μερικές στον προηγούμενο τίτλο της σειράς, ότι είναι σαν να έχει “σταματήσει” ο χρόνος και η ζωή. Είναι η στιγμή που όλα σταματούν και μετά τίποτα δεν την εμποδίζει να φροντίσει κάποιον με τον τρόπο που θα ήθελες και θα περίμενες από τον σύντροφό σου. Στη συνέχεια η Carrie βρήκε το τηλέφωνο και κάλεσε βοήθεια

«Δυσκολεύτηκε αυτή τη στιγμή και προσπάθησε να τον κάνει να ανταποκριθεί», πρόσθεσε η Sarah Jessica Parker.

«Μπορούμε να το περάσουμε μαζί, σωστά;», είπε για τη στιγμή. «Στο μυαλό μου, πάλεψε αυτή τη στιγμή και προσπάθησε να τον κάνει να ανταποκριθεί. Και μετά, ξέρετε, συνήλθε — θα πω μετά από περίπου δύο με τρία δευτερόλεπτα… Και μετά, φυσικά , κάλεσε το 911 και πήρε όλη τη βοήθεια που χρειαζόταν από επαγγελματίες».

And Just Like That…όλες οι μυστικές σκηνές του Sex And The City αποκαλύφθηκαν στο νέο ντοκιμαντέρ!

Επίσης, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο WWHL, η Parker αναφέρθηκε στην απουσία της Kim Cattrall.

Ενώ η Samantha δεν εμφανίστηκε ποτέ φυσικά στο AJLT, ο χαρακτήρας της ήταν παρών σε μηνύματα που στάλθηκαν στην Carrie. Η Parker εξήγησε: «Η Samantha δεν έχει φύγει. Η ηθοποιός που έπαιξε τον ρόλο δεν παίζει πλέον αυτόν τον ρόλο, αλλά οι άνθρωποι δεν λείπουν από τη ζωή σου όταν δεν το θέλεις».

Συνέχισε λέγοντας πως θεωρεί ότι οι υπεύθυνοι της παραγωγής έδειξαν πολλή σεβασμό και αγάπη προς την Samantha στο And Just Like That.

Tέλος, μας άφησε μια μικρή ελπίδα ο Aidan να επιστρέψει σε επόμενο κύκλο της σειράς!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο H SJP απαντά στο γιατί η Carrie δεν κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο για τον Mr. Big εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα