Ο Snik δηλώνει για πρώτη φορά: Είμαι πολύ χαρούμενος με τα προσωπικά μου

10:01 14/11/2019 - Πηγή: iPop

Αυτή η σχέση και τι δεν έχει ακούσει… Από αταίριαστους τους έχουν πει μέχρι και ότι δεν έχουν σοβαρή σχέση κι απλά περνούν καλά. Όμως, τώρα, για πρώτη φορά μιλάει ο Snik για την Ηλιάνα δηλώνοντας πως είναι πολύ καλά με τη σχέση του.

Σε συνέντευξή του στο lifo.gr, ο Snik μίλησε για όλη του τη ζωή, απ’ τα παιδικά του χρόνια μέχρι σήμερα, αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του και αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή, δηλώνοντας πως αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για τον ίδιο είναι να έχεις έναν σύντροφο που σε

βοηθάει, σε υποστηρίζει και σε ηρεμεί όταν γυρίζεις σπίτι μετά από μια δύσκολη μέρα.

Αυτό, όπως συνέχισε ο Snik, είναι για εκείνον έρωτας και αγάπη και αμέσως μετά παραδέχθηκε πως είναι πολύ χαρούμενος με τα προσωπικά του.

Χωρίς να αναφέρει σε κάποιο σημείο της συνέντευξής του το όνομα της συντρόφου του, Ηλιάνας Παπαγεωργίου, ο Snik «κλείνει στόματα» ξεκαθαρίζοντας πως είναι καλά και δεν χρειάζεται να ασχολούνται όλοι όλη την ώρα μαζί τους για το πού είναι, τι κάνουν, με ποιον βγαίνουν.

Τι είπε ο Snik για την Ηλιάνα;

Την ευτυχία τη βρίσκω στην ηρεμία. Μετά από μια κουραστική μέρα, ευτυχία είναι να κάτσεις στο σπίτι σου ήρεμος, με τους δικούς σου ανθρώπους, μακριά απ’ όλο αυτό που ζεις στη δουλειά. Και είναι σημαντικό να έχεις σύντροφο που σε βοηθάει σε αυτό που κάνεις, όποιος έχει κάποιον που τον σαπορτάρει είναι δυνατός. Θέλεις έναν ώμο να ακουμπήσεις κάποια στιγμή, να πεις δυο-τρία πράγματα. Αυτό για μένα είναι έρωτας και αγάπη. Είμαι πολύ χαρούμενος με τα προσωπικά μου και είμαι πολύ καλά.

Είναι καλά, περνούν καλά, ξέρουμε πλέον για τη σχέση τους καθώς έχουν κυκλοφορήσει αρκετές φωτογραφίες, οπότε γιατί δεν τους αφήνουμε επιτέλους να το ζήσουν χωρίς να τους περιμένουμε σε μια γωνία είτε για να τους φωτογραφίσουμε είτε για να τους σχολιάσουμε;

Δες και αυτό:

Το ξέρατε ότι η Ηλιάνα απαγορεύεται να έχει σχέση με τον Snik;

Photo: Instagram account/ snikthehustla

Το άρθρο Ο Snik δηλώνει για πρώτη φορά: Είμαι πολύ χαρούμενος με τα προσωπικά μου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα