Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να έχεις πάντα στο πορτοφόλι σου τη φωτογραφία ενός παιδιού

17:30 13/11/2019 - Πηγή: iPop

Είμαστε σίγουροι ότι δεν το είχες σκεφτεί ποτέ πριν απ’ αυτό το άρθρο! Είναι σημαντικό να έχεις μια φωτογραφία στο πορτοφόλι σου πάντα και μάλιστα αυτή η φωτογραφία πρέπει να είναι παιδιού. Μπορεί να σε σώσει από μια πολύ δυσάρεστη κατάσταση!

Πώς μια παιδική φωτογραφία στο πορτοφόλι μπορεί να σε σώσει;

Σε κανέναν δεν αρέσει η ιδέα του να χάσει το πορτοφόλι του. Είναι πολύ ενοχλητικό, κοστοβόρο και μπορεί να σου προκαλέσει μια σειρά από προβλήματα.

Εάν δεν έχεις χρήματα πάνω σου και έχεις μόνο κάρτες είναι λίγο καλύτερη η κατάσταση γιατί απλά τις μπλοκάρεις κατευθείαν και κανείς δεν

μπορεί να τις χρησιμοποιήσει. Αλλά και πάλι πρέπει να τρέξεις να βγάλεις καινούρια έγγραφα, δίπλωμα, ταυτότητα κι ό,τι άλλο μπορεί να είχες μέσα στο πορτοφόλι.

Όμως, σύμφωνα με έρευνες υπάρχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες κάποιος να σου επιστρέψει το πορτοφόλι εάν έχεις μέσα μια φωτογραφία μωρού/ παιδιού.

Ο καθηγητής Richard Wiseman απ’ το University of Hertfordshire θέλησε να μάθει πώς επηρεάζει η φωτογραφία την απόφαση να επιστρέψει κάποιος το πορτοφόλι στον ιδιοκτήτη του ή όχι.

Εκείνος και η ομάδα του «έχασαν» 240 διαφορετικά πορτοφόλια στο Εδιμβούργο και ήθελαν να μάθουν σε ποιες περιπτώσεις κάποιος θα επέστρεφε το πορτοφόλι. Τα πορτοφόλια είχαν μέσα φωτογραφίες παιδιών/ μωρών, κουταβιών, οικογενειών και μεγαλύτερων ζευγαριών. Μερικά πορτοφόλια δεν είχαν καθόλου φωτογραφίες μέσα.

Δες εδώ τι να κάνεις εάν σου έκλεψαν το πορτοφόλι.

Όπως διαπιστώθηκε, τα πορτοφόλια που είχαν μέσα παιδικές φωτογραφίες, ήταν πιο πιθανό να επιστραφούν στους ιδιοκτήτες τους.

Μάλιστα, απ’ αυτά τα πορτοφόλια, επιστράφηκε το 88%, ενώ μόλις το 15% των πορτοφολιών χωρίς φωτογραφίες γύρισαν στα χέρια των ιδιοκτητών τους.

Όσον αφορά εκείνα με τις φωτογραφίες με κουτάβια, επιστράφηκε το 53%, το 48% εκείνων με οικογενειακές φωτογραφίες και μόλις το 28% εκείνων με φωτογραφίες ηλικιωμένων ζευγαριών.

Μήπως, λοιπόν, ακόμα κι αν δεν έχεις παιδιά, να βάλεις μια φωτογραφία στο πορτοφόλι σου απ’ την παιδική σου ηλικία;

Δες και αυτό:

Εσύ θα επέστρεφες ένα χαμένο πορτοφόλι με χρήματα;

Photo: Artem Beliaikin/ Unsplash

Το άρθρο Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να έχεις πάντα στο πορτοφόλι σου τη φωτογραφία ενός παιδιού εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα