Ο Mozilla άλλαξε το logo του μετά από πολλά χρόνια! | Photo

09:40 12/6/2019 - Πηγή: iPop
Το νέο logo του Mozilla είναι εδώ, φρέσκο, ολοκαίνουργιο, «φωτιά». Είχαν προειδοποιήσει γι’ αυτό και τελικά έγινε πραγματικότητα.

Πώς μοιάζει το νέο logo του Mozilla;; Μια απορία έχουμε εμείς… Πού πήγε η αλεπού βρε παιδιά; Και δεν άλλαξε μόνο το logo του browser που χρησιμοποιείς κι εσύ κι εγώ, άλλαξε το

logo από όλες τις βασικές υπηρεσίες που παρέχει, όπως είναι το Firefox Send, το Firefox Monitor και το Firefox Lockwise.

Μάλιστα, η εταιρία είχε ζητήσει και τη γνώμη του κοινού πριν αλλάξει το logo καθώς ήταν κάτι που σκεφτόταν εδώ και καιρό να κάνει! Η αλεπού είναι ακόμη ζωντανή αν και είναι λίγο… αιθέρια! Το λογότυπο μοιάζει σαν να είναι ένας κόσμος που έχει πάρει φωτιά, κι εμείς λιγάκι μπορούμε να ταυτιστούμε σήμερα , αν σκεφτείς πόσο γρήγορα γίνονται όλα, πόσο γρήγορα διαδίδονται, πόσο γρήγορα μπορείς να βρεις οποιαδήποτε πληροφορία ψάχνεις.

Έτσι, έχουμε μια πιο αφηρημένη φιγούρα αλεπούς τυλιγμένη γύρω από μια μπλε και μοβ σφαίρα.

Το logo του Mozilla με τα χρόνια έχει εξελιχθεί αρκετά κι αν δεν το θυμάσαι, γι΄αυτό είμαστε εμείς εδώ για σένα:

Να σημειώσουμε πως, τον περασμένο Ιούλιο οι σχεδιαστές του Mozilla είχαν δηλώσει στον κόσμο πως το logo τους πρέπει να εξελιχθεί για να συμπεριλάβει μια μεγαλύτερη οικογένεια προϊόντων, λέγοντας πως «ως εικονίδιο, η γρήγορη αλεπού με την φλεγόμενη ουρά, δεν προσφέρει αρκετά εργαλεία σχεδίασης για να αντιπροσωπεύει όλη την οικογένεια προϊόντων».

Έκαναν τη σωστή επιλογή;;;;

Δες και αυτό:

Το πιο απαιτητικό τεστ με logos | Μπορείς να κάνεις το απόλυτο;

Το άρθρο Ο Mozilla άλλαξε το logo του μετά από πολλά χρόνια! | Photo εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα