Ο πιο παράδοξος καλοκαιρινός συνδυασμός: Κους κους με φέτα και ροδάκινο!

15:00 15/7/2020 - Πηγή: iPop

Πάρε μόνο τέσσερα συστατικά για να φτιάξεις αυτό το εύκολο, ελαφρύ γεύμα και να το απολαύσεις το Καλοκαίρι. Ο συνδυασμός του ροδάκινου και της φέτας θα σε εκπλήξει ευχάριστα! Κους κους με φέτα και ροδάκινο για όλες εκείνες τις μέρες που δεν ξέρεις τι να φτιάξεις.

Η εκτέλεση της συνταγής είναι πραγματικά πολύ εύκολη αφού βάζεις τα συστατικά στον φούρνο και απλά βράζεις το κους κους όπως κάνεις πάντα. Στη συνέχεια, τα αναμειγνύεις κι έχεις

έτοιμο ένα υγιεινό και θρεπτικό πιάτο!

Τι θα χρειαστείς για το κους κους με φέτα και ροδάκινο;3 ώριμα ροδάκινα35 γραμμάρια mix με σπόρους150 γραμμάρια φέτα100 γραμμάρια κους κουςΠώς θα φτιάξεις το ελαφρύ και υγιεινό γεύμα;Πλένουμε και καθαρίζουμε καλά τα ροδάκινα. Τα ξεφλουδίζουμε κι αφαιρούμε το κουκούτσι τους.Βάζουμε σε ένα ταψί το ροδάκινο, τους σπόρους, τη φέτα σε κομμάτια με 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.Ψήνουμε για 12-15 λεπτά στους 180 βαθμούς.Μαγειρεύουμε το κους κους με βάση της οδηγίες της συσκευασίας.Βάζουμε το κους κους πάνω απ’ το καβουρδισμένο μείγμα με το ροδάκινο, διορθώνουμε τη γεύση εάν χρειάζεται με μπαχαρικά, και απολαμβάνουμε!

ΥΓ: Μπορείς να διαλέξεις ό,τι mix με σπόρους ή ξηρούς καρπούς θέλεις. Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο γευστικό!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες κι αυτή τη συνταγή:

Συνταγή με κους κους: Νόστιμη & με ελάχιστες θερμίδες!

Το άρθρο Ο πιο παράδοξος καλοκαιρινός συνδυασμός: Κους κους με φέτα και ροδάκινο! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κους,kous