Ο Justin Bieber επέστρεψε στα lives συγκινημένος: «Μου λείψατε» (Video)

20:41 2/8/2022 - Πηγή: iPop

Mετά την ταλαιπωρία που υπέστη με την υγεία του, ο Justin Bieber επέστρεψε στα lives και μάλιστα εμφανίστηκε συγκινημένος να λέει στο κοινό του πως του έλειψε.

Θυμίζουμε ότι ο τραγουδιστής είχε αναβάλει μεγάλο μέρος της περιοδείας του, για να δώσει προτεραιότητα στην υγεία του. Όμως, τώρα είναι καλύτερα και με τη σύσταση των γιατρών του, επέστρεψε στις live εμφανίσεις του.

Η πρώτη εμφάνιση

έγινε στην Ιταλία κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ «Lucca Summer Festival» ενώ οι θαυμαστές του ζητοκραύγαζαν που τον είδαν ξανά από κοντά.

Ο ίδιος έστειλε ένα μήνυμα για την ισότητα και ευχαρίστησε τον κόσμο που τον στήριξε και συνεχίζει να του δείχνει την αγάπη του: «Θέλω να σας ευχαριστήσω που με δέχεστε πίσω. Αυτή είναι η πρώτη μου συναυλία μετά την επιστροφή μου. Χαίρομαι που είμαι εδώ. Όπως θα ξέρετε κάποιοι, το όνομα της περιοδείας μου είναι “Justice Tour.” Αφορά την ισότητα. Δεν έχει σημασία πώς μοιάζεις, πόσα κιλά είσαι και ποια είναι η εθνικότητά σου. Είμαστε όλοι ίδιοι. Σας ευχαριστώ που είστε μέρος αυτής της περιοδείας μου».

«Ένα πράγμα που ξέρω με βεβαιότητα είναι ότι δεν μπορείς να τον κρατήσεις κάτω», έγραψε η Hailey Bieber σε story που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ο Justin Bieber επέστρεψε στα lives: Δες τι έγινε στην πρώτη εμφάνιση! View this post on Instagram

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

View this post on Instagram

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

View this post on Instagram

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Justin Bieber επέστρεψε στα lives συγκινημένος: «Μου λείψατε» (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα