Πρωινές συνήθειες από celebrities που μπορείς να υιοθετήσεις κι εσύ!

15:36 2/8/2022 - Πηγή: iPop

Οι πιο επιτυχημένοι άνθρωποι στον κόσμο έχουν πολλά κοινά. Όπως για παράδειγμα, όλοι συμφωνούν ότι το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να κάνεις είναι να ξυπνάς νωρίς! Πρωινές συνήθειες από celebrities που μπορείς να υιοθετήσεις κι εσύ.

Μεταξύ άλλων, οι διάσημοι έχουν μια συγκεκριμένη πρωινή ρουτίνα, ακολουθούν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, λίγο πιο αυστηρό και πολύ καλά οργανωμένο το οποίο τους βοηθά να “θριαμβεύσουν” τόσο στη δουλειά τους, όσο και στην προσωπική τους ζωή.

Και

επειδή η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, πρέπει κάθε μέρα να κάνεις συγκεκριμένα πράγματα για να πάρεις ενέργεια και να μπορείς να συνεχίσεις.

 Πρωινές συνήθειες από celebrities που μπορείς να υιοθετήσεις κι εσύ!Barack Obama: Απόφυγε τον καφέ

View this post on Instagram

A post shared by Barack Obama (@barackobama)

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν ήταν “οπαδός” του καφέ. Αντί για καφέ, προτιμούσε να μένει ενυδατωμένος και να ενισχύει τον μεταβολισμό του, πίνοντας τσάι, χυμό από πορτοκάλι και πολύ νερό.

Ο Obama έχει δύο βασικούς κανόνες για το πρωινό: Να μην χάνεις ποτέ τη γυμναστική και πάντα να τρως πρωινό.

Jennifer Aniston: Ξύπνα νωρίς

Μπορεί να έχεις ακούει ότι οι πιο επιτυχημένοι είναι συνήθως πρωινοί τύποι και η Jennifer Aniston δεν αποτελεί την εξαίρεση. Κάθε μέρα ξυπνά στις 4.30! Εντάξει, λίγο υπερβολικό…

Ως μέρος της ρουτίνας της, πίνει ζεστό νερό με λεμόνι και κάνει meditation για περίπου 20 λεπτά.

Oprah Winfrey: Διαλογισμός

View this post on Instagram

A post shared by Oprah (@oprah)

Διαλογισμός! Γνωρίζουμε τα οφέλη του διαλογισμού -σε βοηθά να μειώσεις το άγχος, να βελτιώσεις την παραγωγικότητά σου, να boostαρεις την δημιουργικότητά σου και γενικά να είσαι υγιής!

Γι’ αυτό και η Oprah κάνει διαλογισμό καθημερινά. Ξεκινά το πρωί με 20 λεπτά γιατί όπως λέει την γεμίζει με χαρά και ελπίδα. Όταν βιάζεται, κάνει διαλογισμό 10 με 12 λεπτά την ημέρα αλλά συνήθως δύο φορές, όπως συνήθως.

Richard Branson: Να περνάς χρόνο με την οικογένειά σου

Ο Richard ξυπνά στις 5 το πρωί, κάνει γυμναστική και απολαμβάνει το πρωινό του. Αλλά το πιο σημαντικό πράγμα της πρωινής του ρουτίνας είναι να βλέπει την οικογένειά του!

Jessica Alba: Γυμναστική με φίλες

View this post on Instagram

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η γυμναστική. Κι αν δεν την κάνεις το πρωί, πιθανότατα δεν θα την κάνεις και το απόγευμα όταν νιώθεις κουρασμένος από όλη τη μέρα στη δουλειά.

Είναι δύσκολο να σηκωθείς λίγο πιο νωρίς για να κάνεις γυμναστική γι’ αυτό και η Jessica Alba την κάνει με τις φίλες της. Μειώνει το άγχος και οι φίλες της πάντα την παρασύρουν να κάνουν και λίγη yoga μαζί!

Steve Jobs: Να θυμίζεις στον εαυτό σου τα όνειρά σου

Σε μια ομιλία του, ο Steve Jobs είχε πει πως κάθε πρωί κοιτάει τον εαυτό του στον καθρέπτη και κάνει την ίδια ερώτηση: Αν σήμερα ήταν η τελευταία μέρα της ζωής σου, θα ήθελα να κάνω ότι θα κάνω σήμερα;

Κάθε φορά που η απάντηση ήταν «όχι», άλλαζε κάτι μέσα στην ημέρα του.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πρωινές συνήθειες από celebrities που μπορείς να υιοθετήσεις κι εσύ! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα