Ο Hugh Jackman είχε επέτειο γάμου και ο Ryan Reynolds δεν έχασε ευκαιρία…

15:29 14/4/2020 - Πηγή: iPop

Ryan Reynolds και Hugh Jackman είναι οι καλύτεροι φίλοι κι αυτή είναι μια ακόμα απόδειξη! Οι δύο φίλοι τρολάρονται με κάθε ευκαιρία και φυσικά η επέτειος γάμου του Hugh Jackman ήταν μια ακόμα αφορμή!

Το πιο πρόσφατο τρολάρισμα έγινε στο Instagram account

του Hugh Jackman, ο οποίος έκλεισε 24 χρόνια γάμου με την σύζυγό του, Deborra-Lee Furness.

Η Blake Lively ξεμπροστιάζει τον Ryan Reynolds! (Photo)

«Αυτά τα 24 χρόνια είναι τα καλύτερα της ζωής μου και, όσο μπορώ να δω, συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε. Σ ‘αγαπώ Debs με κάθε κομμάτι της ψυχής μου. Ευτυχισμένη επέτειος #24», έγραψε ο Jackman το Σάββατο, ανεβάζοντας μια ρετρό φωτογραφία, στην οποία φαίνoνται οι δυο τους πριν αρκετά χρόνια να ποζάρουν στον φακό.

View this post on Instagram

These 24 years have been the best of my life! And, as far as I can see, we keep getting better. I love you Debs with every fiber of my soul. Happy anniversary. #24

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman) on Apr 11, 2020 at 5:42am PDT

Ο Josh Brolin έδωσε τη σωστή απάντηση, γράφοντας, “Happy Anniversary!” στα σχόλια.

Ο Reynolds φυσικά βρισκόταν σε μια γωνιά και παραμόνευε, προσπαθώντας να βρει την κατάλληλη στιγμή για να γράψει το σχόλιό του, το οποίο ήταν τόσο απλό, τόσο εύστοχο και τόσο αστείο. Σίγουρα δεν είναι κάτι που γράφεις σε μια επέτειο γάμου, αλλά Ryan Reynolds και Hugh Jackman έχουν αυτή τη σχέση που τους επιτρέπει να γράφουν ό,τι θέλουν χωρίς να υπάρχει καμία παρεξήγηση!

“Hang in there, Deb” (Κουράγιο, Deb), έγραψε απλά ο Ryan Reynolds  καταφέρνοντας για ακόμα μια φορά να μας κάνει να γελάσουμε, χωρίς να πει πολλά πολλά!

H φιλία Ryan Reynolds και Hugh Jackman κρατάει εδώ και χρόνια και οι δυο τους έχουν τρολαριστεί πολλές φορές δημοσίως, ενώ το 2018 ο Reynolds έφτιαξε μια ψεύτικη πολιτική διαφήμιση για τον Jackman! Οι δυο τους έδωσαν τα χέρια για εκεχειρία το 2019, όμως, κανείς δεν την σεβάστηκε!

Δες ακόμα:

Όταν οι Hugh Jackman και Jake Gyllenhaal τρολάρουν τον Ryan Reynolds! (Photos)

Το άρθρο Ο Hugh Jackman είχε επέτειο γάμου και ο Ryan Reynolds δεν έχασε ευκαιρία… εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα