Όσα είπε η Ελεονώρα Ζουγανέλη για τη μάχη της με την παχυσαρκία

10:22 14/4/2020 - Πηγή: iPop

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» πιο ειλικρινής από ποτέ μίλησε για όλα. Για την περίοδο της απομόνωσης, τη σχέση με τους γονείς της αλλά και τη μάχη της με την παχυσαρκία.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη στον Νίκο Χατζηνικολάου παραχώρησε μια συνέντευξης εφ’ όλης της ύλης. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια μίλησε για την περίοδο της καραντίνας και όπως είπε στην αρχή το βίωνε πολύ δραματικά.

Πλέον, όμως, πηγαίνει βόλτα στη γειτονιά με τον σκύλο, μαγειρεύει, ενώ όπως είπε ότι δεν της αρέσουν οι διαδικτυακές συναυλίες.

«Δεν

μου περίσσευε χαρά για να μοιράσω στους γύρω μου», εξομολογήθηκε δίνοντας την υπόσχεση πως θα το κάνει από δω και πέρα.

Μιλώντας για τους γονείς της, η Ελεονώρα Ζουγανέλη ανέφερε πως δεν μεγάλωσε σε μια κλασική ελληνική οικογένεια. «Από όλα τα πράγματα έχουμε δυσκολίες κι ευκολίες. Οι δυσκολίες υπήρξαν μέχρι να καταλάβω τη διαφορετικότητα και να την ερμηνεύσω και σήμερα πρέπει να εξηγώ στον εαυτό μου και κάποιες ελλείψεις που αισθάνομαι», είπε χαρακτηριστικά τονίζοντας όμως πως έχει πάρει και μεγάλα δώρα.

Όπως είπε μικρή ήταν το κορίτσι του μπαμπά, του είχε τεράστια αδυναμία. «Περνώντας τα χρόνια εξακολουθώ να του έχω αδυναμία αλλά έχω δημιουργήσει μια άλλη, ιδιαίτερη σχέση με τη μητέρα μου», ανέφερε η Ελεονώρα Ζουγανέλη τονίζοντας πως νιώθει την αγάπη της καθημερινά με όλους τους τρόπους.

«Της πετάω όλη μου τη ‘σαπίλα’. Είναι ο άνθρωπος που υπάρχει στη ζωή μου με πολλούς τρόπους», είπε χαρακτηριστικά για την Ισιδώρα Σιδέρη.

Μιλώντας για τον έρωτα, η Ελεονώρα Ζουγανέλη είπε πως στη δική της ζωή έχει παίξει καθοριστικό ρόλο, τονίζοντας πως έχει υπάρξει ερωτευμένη με πάρα πολλά πράγματα και κυρίως, με τη δουλειά της.

Έλληνες celebrities που ακολούθησαν το επάγγελμα των γονιών τους!

«Προσπαθώ να θέσω πιο ουσιαστικά ερωτήματα και να μπορώ να τα απαντήσω», είπε η ίδια αναφέροντας πως ωριμάζει.

Εκτός από την καθαρά προσωπική μου ζωή κι έναν σύντροφο που σίγουρα αναζητάω κι εύχομαι να έρθει. Τον έρωτα τον αντιλαμβάνομαι σε πολλά πράγματα… Έχω βρεθεί ερωτευμένη με φίλους, με συνεργάτες με συναδέλφους. Το πού με φτάσανε οι έρωτες… με φτάσανε σε μια πραγματική και ουσιαστική ανάγκη να πάω παρακάτω, να αντιμετωπίσω τον εαυτό μου

Όπως είπε, όμως, υπάρχει ένα κομμάτι της πολύ δυναμικό και ένα πολύ εύθραυστο. «Υπάρχουν στιγμές που αισθάνομαι πάρα πολύ αδύναμη», είπε χαρακτηριστικά.

Η μάχη της με την παχυσαρκία

«Οι δυσκολίες που έχω αντιμετωπίσει οφείλονται στον εαυτό μου και σε πράγματα που αντιλαμβάνομαι εγώ λάθος ή όχι με την ανάλογη ωριμότητα που χρειάζεται» αποκάλυψε η Ελεωνόρα, τονίζοντας πως έχει αλλάξει πολύ και προσπαθεί να μη δημιουργεί μόνη της εμπόδια.

«Το πιο μεγάλο δώρο που μου έχει χαρίσει η επιλογή μου να ασχοληθώ με το τραγούδι είναι ότι με έχει κάνει πιο συνειδητή και πιο ολοκληρωμένη στη ζωή και να μπορώ να αναζητώ συνέχεια ολοκλήρωση και αλήθεια», είπε η ερμηνεύτρια.

Αναφερόμενη στην παχυσαρκία και τη μάχη που έδωσε στην εφηβεία, η Ελεονώρα είπε πως δεν ήθελε να μιλάει γι’ αυτό, γιατί ο κάθε άνθρωπος το αντιλαμβάνεται διαφορετικά.

Δεν με στοιχειώνει η παχυσαρκία, δεν ένιωθα καλά εγώ με τον εαυτό μου γι’ αυτό το πράγμα που συνέβαινε. Στη συνέχεια, κατάλαβα ότι η παχυσαρκία κρύβει πολλά άλλα υπόγεια πραγματάκια. Ήταν μια διαδρομή που με έβαλε πάλι σε έναν δρόμο μιας ουσίας, το αντιμετώπισα τότε στην εφηβεία με πείσμα που μου είναι χρήσιμο σήμερα. Αυτό είναι ένα όπλο που χρησιμοποιώ και σήμερα γιατί η δουλειά μου θέλει, επίσης, πείσμα και πειθαρχία

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Ράντου: Το σποτ που την εκνευρίζει απίστευτα και η καθημερινότητα στην καραντίνα

Το άρθρο Όσα είπε η Ελεονώρα Ζουγανέλη για τη μάχη της με την παχυσαρκία εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα