Ο Harry Styles δηλώνει έτοιμος να κάνει παιδιά! Μιλά για τη σεξουαλικότητά του και την ψυχοθεραπεία στην πιο ειλικρινή του συνέντευξη

12:34 23/8/2022 - Πηγή: iPop

Ο Harry Styles αποκάλυψε ότι «έκανε το δικό του ταξίδι για να ανακαλύψει τη σεξουαλικότητά του» σε μια ειλικρινή συνέντευξη για το Rolling Stone, όπου φοράει φτερωτά σύνολα και ένα γούνινο παλτό. Εκκεντρικός όπως πάντα ο αγαπημένος μας!

Ο τραγουδιστής και ηθοποιός που παραδέχτηκε, μάλιστα, ότι σκέφτεται να κάνει παιδιά μαζί με την κοπέλα του Olivia Wilde, η οποία σκηνοθέτησε την τελευταία του ταινία, Don’t Worry, Darling.

Ο Harry τονίζει, επίσης, ότι δεν θέλει τα κοντινά του άτομα να πληγωθούν λόγω της φήμης τους, ενώ αποκαλύπτει ότι βρίσκεται σε ψυχοθεραπεία για να ανακαλύψει τον εαυτό του και λέει ότι ανυπομονεί να κάνει ένα διάλειμμα για να μπορέσει επιτέλους να παρακολουθήσει το Love Island

Δήλωσε, επίσης, ότι στο παρελθόν δυσκολεύτηκε πάρα πολύ να αποβάλει τη ντροπή που ένιωθε από τον έλεγχο της σεξουαλικής του ζωής, ενώ ακόμα προσπαθούσε να την ανακαλύψει και να την κατανοήσει.

Ο Harry Styles για άλλη μία φορά στο πλευρό της LGBTQ+ κοινότητας. Βοήθησε fan να κάνει coming out στη μαμά της

Συνέντευξη Harry Styles: Όλα όσα αποκάλυψε στο Rolling Stone! Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rolling Stone (@rollingstone)

Συγκεκριμένα είπε στο Rolling Stone: «Μερικές φορές οι άνθρωποι λένε, “Έχεις υπάρξει δημόσια μόνο με γυναίκες” και δεν νομίζω ότι έχω υπάρξει δημόσια με κανέναν. Αν κάποιος σε βγάλει φωτογραφία με κάποιον, δεν σημαίνει ότι επιλέγεις να έχεις μια δημόσια σχέση ή κάτι τέτοιο».

Μιλώντας για τον ρόλο του ως ομοφυλόφιλο στην επερχόμενη ρομαντική δραματική ταινία My Policeman, ο Harry είπε: «Νομίζω ότι ο καθένας, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μου, έχει το δικό του ταξίδι στο να ανακαλύψει τη σεξουαλικότητα και να νιώθει πιο άνετα με αυτήν. Για μένα, το My Policeman είναι μια πολύ ανθρώπινη ιστορία. Δεν είναι σαν μια γκέι ιστορία για όλους όσους είναι γκέι και το γνωρίζουν. Είναι για την αγάπη και για τον χαμένο χρόνο για μένα». 

Ο διάσημος pop star αποκαλύπτει ότι είναι πολύ εργατικός στην επαγγελματική του ζωή, αλλά λιγότερο από τέλειος – αν και ανθρώπινος, όσον αφορά την προσωπική του ζωή. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rolling Stone (@rollingstone)

«Θα ήθελα να πιστεύω ότι είμαι ανοιχτός, και πιθανώς αρκετά πεισματάρης, επίσης, και πρόθυμος να είμαι ευάλωτος. Μπορεί να είμαι εγωιστής μερικές φορές, αλλά θα ήθελα να πιστεύω ότι είμαι άνθρωπος που νοιάζεται».

Μιλώντας για την τρέλα των θαυμαστών και τα άκρα σημεία που αυτή αγγίζει, ο Harry αναρωτιέται πώς να ανταποκριθεί όταν αυτή γίνεται πολύ έντονη – ενώ το γεγονός ότι όλοι οι θαυμαστές του δεν είναι έτσι, τον ανακουφίζει.

Είπε: «Είναι προφανώς ένα δύσκολο συναίσθημα να νιώθεις ότι είσαι κοντά μου, χρησιμοποιώντας το Twitter ή κάτι τέτοιο. Εγώ ήθελα απλώς να τραγουδήσω. Δε θα το έκανα εάν ήξερα ότι θα πληγώσω ανθρώπους με αυτόν τον τρόπο».

Μια έκπληξη της συνέντευξης, ήταν και η μικρή συμμετοχή της Olivia Wilde. Η σχέση τους έγινε γνωστή όταν εμφανίστηκαν σε γάμο φίλου τους, κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου. Ξεκίνησαν ως συνεργάτες, αφού ο Styles πρωταγωνιστεί στην ταινία Don’t Worry Darling, την οποία σκηνοθετεί (και συμμετέχει) η Olivia. Πρόκειται για ένα ψυχολογικό sci-fi θρίλερ, το οποίο, στην ουσία του, πραγματεύεται τη γυναικεία κατάθλιψη και την τοξική αρρενωπότητα την δεκαετία του 1950.

Εσύ τι θα έκανες αν ο Harry Styles σου χτυπούσε την πόρτα; Τα 300$ και το νέο του video clip

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rolling Stone (@rollingstone)

Η Olivia απαντούσε διπλωματικά όταν συζητούσε για τους θαυμαστές του.

Ακριβώς όπως το άλλο της μισό, πιστεύει σε αυτό που αντιπροσωπεύουν [οι θαυμαστές] ως συλλογικότητα, αποκαλώντας τους «βαθιά αγαπητούς ανθρώπους» που έχουν καλλιεργήσει μια κοινότητα αποδεκτή. 

Όταν διερευνήθηκε η αντίδραση των θαυμαστών που μπορεί να είναι εμφανής, η Olivia μοιράστηκε: «Αυτό που δεν καταλαβαίνω για τη σκληρότητα που αναφέρεστε είναι ότι αυτό το είδος τοξικής αρνητικότητας είναι το αντίθετο, ακριβώς, του Harry και όλα όσα βγάζει προς τα έξω».

«Προσωπικά δεν πιστεύω ότι η αρνητική ενέργεια καθορίζει τη βάση των θαυμαστών του. Η πλειοψηφία τους είναι αληθινοί και καλοσυνάτοι», είπε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rolling Stone (@rollingstone)

Αν και δεν μίλησε πολύ γι’ αυτό, ο τραγουδιστής ανέφερε ότι σκέφτεται να κάνει παιδιά. Ενώ η Olivia είναι ήδη μητέρα από τη σχέση της με τον ηθοποιό Ted Lasso και Jason Sudeikis

Και σκεπτόμενος πώς θα ήταν αν έκανε παιδιά μια μέρα, ο Harry δήλωσε: «Λοιπόν, αν έχω παιδιά κάποια στιγμή, θα τα ενθαρρύνω να είναι ο εαυτός τους και να είναι ευάλωτοι και να μοιράζονται όλα όσα νιώθουν και σκέφτονται».

Ο ίδιος ο Harry παραδέχεται ότι ήταν και είναι σε ψυχοθεραπεία και συγκεκριμένα τα τελευταία δύο χρόνια, έχει ξεκινήσει τις πιο εντατικές συνεδρίες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rolling Stone (@rollingstone)

Είπε: «Δεσμεύτηκα να το κάνω μία φορά την εβδομάδα. Ένιωθα ότι γυμνάζομαι κάθε μέρα και φροντίζω το σώμα μου, οπότε γιατί να μην το κάνω με το μυαλό μου;».

Και τώρα έχει υιοθετήσει μικρές τελετουργίες αφού εμφανιστεί στη σκηνή.  

Όταν έπαιξε δύο sold-out παραστάσεις στο Wembley Stadium τον Ιούνιο, το πρώτο πράγμα που έκανε αφού έβγαινε από τη σκηνή κάθε βράδυ ήταν να κάνει ένα ντους να σκεφτεί και να προβληματιστεί.  

Είπε: «Είναι πραγματικά αφύσικο να στέκεσαι μπροστά σε τόσους πολλούς ανθρώπους και να έχεις αυτή την εμπειρία», λέει. «Λέω στον εαυτό μου: “είσαι απλώς ένα γυμνό άτομο, στην πιο ευάλωτη, ανθρώπινη μορφή σου.” Ακριβώς όπως ένα γυμνό μωρό, βασικά».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rolling Stone (@rollingstone)

Αλλά όταν κάνει ένα διάλειμμα, τον Αύγουστο, αφού ολοκληρώσει την ευρωπαϊκή του περιοδεία στη Λισαβόνα, θα πάει διακοπές με μερικούς φίλους και ίσως προλάβει τη σεζόν του Love Island που θέλει τόσο να δει.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Harry Styles δηλώνει έτοιμος να κάνει παιδιά! Μιλά για τη σεξουαλικότητά του και την ψυχοθεραπεία στην πιο ειλικρινή του συνέντευξη εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Harry Styles, Μιλά,Harry Styles, mila