Ο πρίγκιπας William και η Kate εγκαταλείπουν το Λονδίνο για έναν πολύ βασικό λόγο – Πού είναι η νέα τους κατοικία;

19:12 22/8/2022 - Πηγή: iPop

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton πήραν μία πολύ σημαντική απόφαση για το μέλλον των παιδιών τους. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι αποφάσισε να εγκαταλείψει το Λονδίνο, ώστε να μπορέσουν όλοι τους να έχουν μία «φυσιολογική» ζωή, όπως επεσήμανε στο CNN πηγή από το παλάτι. 

Σύμφωνα με την πηγή, ο πρίγκιπας William, η Kate και τα

παιδιά τους θα ζήσουν στο Adelaide Cottage, ένα σπίτι τεσσάρων υπνοδωματίων στους χώρους του Κάστρου του Windsor, στο Μπέρκσαϊρ. Η μετακόμιση θα φέρει την οικογένεια πιο κοντά τόσο στη βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία επίσης διαμένει στο κάστρο του Windsor, όσο και στην οικογένεια της Kate, που ζουν στην ίδια κομητεία.

Kate Middleton: Η ιστορία πίσω από το πιο iconic μονόπετρο αρραβώνων που θα σε κάνει να λιώσεις!

William και Kate φεύγουν από το Λονδίνο: Ποια είναι η νέα τους κατοικία;

Προς το παρόν μένουν στο παλάτι του Kensington, το οποίο θα εξακολουθεί να είναι η κύρια κατοικία τους. Δεν υπάρχουν πληροφορίες πως αναζητούν προσωπικό, αλλά ίσως χρειαστεί μία νταντά που θα μένει μαζί τους.

Τα παιδιά του πρίγκιπα William και της Kate Middleton θα φοιτήσουν σε νέο σχολείο, αφού η οικογένεια πρόκειται να μετακομίσει.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge επιβεβαίωσαν σε δελτίο τύπου του Παλατιού του Kensington τη Δευτέρα 22/8, ότι ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte πρόκειται να φύγουν από το Thomas’s Battersea στο Λονδίνο και να κάνουν την εγγραφή τους σχολείο Lambrook στο Berkshire, όπου ο πρίγκιπας Louis θα είναι, επίσης, εκεί.

Getty/Samir Hussein

Η Βασίλισσα Ελισάβετ ποζάρει με τα αγαπημένα της άλογα και γίνεται κούκλα! Οι τρυφερές στιγμές από τα γενέθλιά της

Ο διευθυντής του σχολείου Lambrook, Jonathan Perry, προχώρησε σε μία σχετική δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis θα είναι μαζί μας τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε την οικογένεια, καθώς και όλους τους νέους μαθητές, στη σχολική μας κοινότητα».

Ο William και η Kate ευχαρίστησαν το πρώην σχολείο των παιδιών τους στο Λονδίνο, το Thomas’s Battersea, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη τους για το «ευτυχισμένο ξεκίνημα» που έδωσε στον George και τη Charlotte.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο πρίγκιπας William και η Kate εγκαταλείπουν το Λονδίνο για έναν πολύ βασικό λόγο – Πού είναι η νέα τους κατοικία; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
William, Kate, Λονδίνο, – Πού,William, Kate, londino, – pou