Γιατί χρειαζόμαστε περισσότερους ανθρώπους σαν τον Σωτήρη Τσαφούλια;

08:30 8/2/2022 - Πηγή: iPop

Οι δηλώσεις του Σωτήρη Τσαφούλια στη συνέντευξη του στο Dot στάθηκαν οι αφορμή για να πάρω έμπνευση και να γράψω το σημερινό άρθρο. Ο Σωτήρης Τσαφούλιας είναι σκηνοθέτης και σεναριογράφος και έγινε γνωστός από την σειρά «Έτερος Εγώ» που λάτρεψαμε όλοι. Οι δηλώσεις του γενικά συζητιούνται και μας βάζουν σε σκέψεις. Έλαβα έμπνευση κυρίως από το επαγγελματικό κομμάτι και γι’αυτό θα σου γράψω σήμερα.

Οι δηλώσεις του Σωτήρη Τσαφούλια που μου έδωσαν έμπνευση

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας μίλησε στη συνέντευξη του

στο Dot εφ’ όλης της ύλης. Μίλησε για τον γάμο και πώς είναι η σχέση μετά το διαζύγιο, για τις κόρες του, για τη δουλειά του.

«Από θύματα τα άτομα γίνονται θύτες»: Ο Σωτήρης Τσαφούλιας με μία εύστοχη φωτογραφία κατάφερε να δείξει τον φαύλο κύκλο της κακοποιητικής συμπεριφοράς

Σπούδασε ναυτιλιακά μετά από παρακίνηση του πατέρα του «να πάρει ένα χαρτί για να βγάζει τη φασολάδα της ημέρας» παρόλο που ο δεκαπεντάχρονος Σωτήρης ήθελε να γίνει σκηνοθέτης. Άνοιξε ναυτιλιακή εταιρεία έχοντας άγνοια κινδύνου, όπως δήλωσε και το έκανε και αυτό πολύ καλά. Όταν εξασφάλισε τον επιούσιο, γύρισε πίσω να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και δεν ξέχασε ποτέ τον δεκαπεντάχρονο Σωτήρη.

Όταν διαβάζω μια κριτική δεν παίρνω πληροφορίες για το έργο μου αλλά γι’αυτόν που τη γράφει

Εκεί που κοιμούνται τα όνειρά μας

Ήμασταν όλοι κάποτε 15 και είχαμε τρελά όνειρα. Όνειρα τα οποία τα κρατούσε ζωντανά η φλόγα της επιθυμίας, η αγάπη και το άσβεστο πάθος. Μεγαλώνοντας οι περισσότεροι τα ξεχάσαμε, τα αφήσαμε να κοιμηθούν και κάναμε ησυχία ζώντας μια ζωή εντελώς συμβιβασμένη σύμφωνα με τις ανάγκες και τη φωνή της κοινωνίας. Δεν πήγαμε πέρα από εκεί που έφτανε το πάπλωμά μας.

Πήραμε αυτό που μας αναλογεί στη ζωή ή αυτό που νομίζουμε ότι μας αναλογεί και αφήνουμε τη μια μέρα να διαδέχεται την άλλη μετρώντας τις Δευτέρες, τους χειμώνες, το χρόνο που περνά, μέχρι να μην υπάρχει άλλος.

Facebook/Sotiris Tsafoulias

Ο 15 χρονος εαυτός σου τι λέει για όλα αυτά σήμερα; Αν σε συναντούσε το παιδί αυτό που κάποτε είχε ενθουσιασμό και του φαινόταν όλα ικανά να συμβούν τι θα σου έλεγε; Πολλοί την αποφεύγουμε αυτήν τη συνάντηση, είναι δύσκολο να σε κοιτάξεις κατάματα και να παραδεχτείς ότι τελικά δεν έγινες ο αθλητικογράφος που περιγράφει τον αγώνα, ο συγγραφέας που θα έγραφε το μεγαλύτερο best seller όλων των εποχών, η ηθοποιός που το παίξιμό της θα μείνει αξέχαστο σε όλους.

Πονάνε όλα αυτά τα ματαιωμένα όνειρα που περίμεναν τόσα χρόνια υπομονετικά να γίνουν πραγματικότητα. Πονάνε οι συμβιβασμοί και οι αποφάσεις που τελικά πήραμε σε σχέση με αυτό που θέλαμε!

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας είναι η απόδειξη ότι μπορείς και εσύ!

Αυτή η συνέντευξη του Τσαφούλια, ήταν ολόκληρη μια έμπνευση, για τον τρόπο που έχει φιλοσοφήσει τη ζωή και τον τρόπο με τον οποίο τη ζει. Πολύ όμορφος τρόπος να μεγαλώνεις και να ωριμάζεις, να μεγαλώνεις ανθρώπους, να εργάζεσαι.

Όταν βλέπεις κάτι σε ένα βίντεο και σε παρακινεί να πάρεις μολύβι και χαρτί και να γράψεις είναι το ιδανικό για όλους εμάς. Οι άνθρωποι που έχουν τη δυνατότητα να βγαίνουν εκεί έξω και να βάζουν το λιθαράκι τους με την τέχνη τους ή το επάγγελμά τους, σπέρνουν ένα σποράκι που φυτρώνει διαφορετικό άνθος σε κάθε άνθρωπο.

Η συγκλονιστική τοποθέτηση του Σωτήρη Τσαφούλια στο Πρωινό σχετικά με τις καταγγελίες- Μια συνέντευξη που πρέπει να διαβάσεις

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Γιατί χρειαζόμαστε περισσότερους ανθρώπους σαν τον Σωτήρη Τσαφούλια; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σωτήρη Τσαφούλια,sotiri tsafoulia