Νίκος Αλιάγας και 350 διάσημοι Γάλλοι τραγουδούν για γιατρούς και νοσηλευτές (Video)

19:41 11/4/2020 - Πηγή: iPop

Ο Νίκος Αλιάγας μαζί με 350 διάσημους Γάλλους τραγουδάει για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές σ’ ένα τραγούδι ευχαριστίας. 

Ο κορονοϊός εξαπλώνεται σ’ όλο τον κόσμο με το ιατρικό προσωπικό να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης απέναντι στον ιό. Ωστόσο, μια πρωτοβουλία στη Γαλλία ενισχύει την προσπάθεια αυτών που μάχονται κάθε μέρα ακόμα και με υπερωρίες για να περιοριστεί και να εξαλειφθεί ο ιός

απ’ όλο τον κόσμο.

Πρόκειται για ένα τραγούδι κι ένα βίντεο με τον τίτλο «Και αύριο;» και κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο στις 7 Απριλίου με πολλούς διασήμους της Γαλλίας να τραγουδούν για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές. Μεταξύ αυτών είναι και ο Νίκος Αλιάγας, ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο Ζαν Ντι Ζαρντάν και η Μόνικα Μπελούτσι. Μάλιστα, ο Αλιάγας κρατά ένα πλακάτ που γράφει ένα «μεγάλο ευχαριστώ».

Όπως αναφέρεται στα γαλλικά στο βίντεο, σκοπός τους είναι να συγκεντρωθούν χρήματα για τα νοσοκομεία της Γαλλίας και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο προβληματισμού κι αλληλεγγύης μια ομάδα από περισσότερες από 300 προσωπικότητες, καλλιτέχνες, αθλητές, δημοσιογράφους … κινητοποιήθηκαν για να φέρουν έναν πρωτότυπο τίτλο που γίνεται ομόφωνα τραγούδι “Και αύριο;”. Αυτή η πρωτοβουλία, προς όφελος του Ιδρύματος Νοσοκομείων Παρισιού – Νοσοκομείων της Γαλλίας, στοχεύει στη συλλογή οικονομικών πόρων από τον καθένα από εμάς προκειμένου να υποστηρίξουμε όλους αυτούς τους ανώνυμους ανθρώπους που εργάζονται κάθε λεπτό και ακούραστα για να μας επιτρέψουν να ελπίζουμε σ’ ένα άλλο… αύριο. Περισσότερο από ποτέ μένουμε σπίτι και τους σκεφτόμαστε. 

Ουσιαστικά, ο καθένας μπορεί να κάνει τη δική του δωρεά, στηρίζονται το Ίδρυμα Νοσοκομείων Παρισιού – Νοσοκομείων της Γαλλίας. Όλοι αυτοί, όπως αναφέρεται στους στίχους του τραγουδιού, είναι «ήρωες της καθημερινότητας που θυσιάζουν τη ζωή τους για την υγεία μας». Το βίντεο έχει γίνει viral με χιλιάδες προβολές σε όλο τον κόσμο.

Αξίζει να δεις κι εσύ το βίντεο και την προσπάθεια όλων αυτών των διασήμων στη Γαλλία.

Δες ακόμα:

Celine Dion και Britney Spears αλλάζουν στίχους διάσημων τραγουδιών λόγω… κορονοϊού!

Photo: Instagram/ nikosaliagas_fan

Το άρθρο Νίκος Αλιάγας και 350 διάσημοι Γάλλοι τραγουδούν για γιατρούς και νοσηλευτές (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα