Χωρίς “Έλα Χαμογέλα” την Κυριακή αυτή | Γιατί;

17:03 11/4/2020 - Πηγή: iPop
| Γιατί

Χωρίς “Έλα Χαμογέλα” την Κυριακή 12 Απριλίου, όπως ανακοίνωσε στη σημερινή εκπομπή της η Σίσσυ Χρηστίδου λίγο πριν αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές. 

Λίγο πριν το κλείσιμο της σημερινής της εκπομπής, η γνωστή παρουσιάστρια ανακοίνωσε στους τηλεθεατές της πως το “Έλα Χαμογέλα” την Κυριακή 12 Απριλίου δε θα πραγματοποιηθεί και δε θα είναι στην παρέα όλων αυτών που αγαπούν

την εκπομπή αυτή, όπως και το άλλο Σαββατοκύριακο λόγω του Πάσχα. Έτσι, λοιπόν, όπως είπε και η ίδια η Σίσσυ Χρηστίδου στο τηλεοπτικό της κοινό, η εκπομπή θα επιστρέψει και πάλι το Σάββατο 25 Απριλίου.

Γιατί, όμως, δε θα πραγματοποιηθεί η αυριανή εκπομπή και θα λείψει από πολλούς το “Έλα Χαμογέλα” την Κυριακή αυτή; Τον λόγο εξήγησε η παρουσιάστρια λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής κι είναι πολύ απλός και φυσικά δεν έχει καμία σχέση με τον κορονοϊό. Η αυριανή εκπομπή δεν θα πραγματοποιηθεί καθώς στην ώρα της εκπομπής θα μεταδίδεται από τον τηλεοπτικό σταθμό, Open η Θεία Λειτουργία της Κυριακής των Βαϊών, όπως ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η γνωστή παρουσιάστρια της εκπομπής “Έλα Χαμογέλα” αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές για το Πάσχα, ευχόμενη σε όλους να περάσουν όμορφα, οικογενειακά και μες το σπίτι. Όπως είπε, το φετινό Πάσχα θα είναι διαφορετικό και οι γιορτές θα είναι πιο εσωτερικές.

Αύριο δε θα είναι το «Έλα, χαμογέλα» στην παρέα σας γιατί θα συνδεθούμε στις 9.30 και θα παρακολουθήσουμε ζωντανά τη Θεία Λειτουργία της Κυριακής των Βαϊών. Οπότε δε θα είμαστε εδώ όπως και το επόμενο Σαββατοκύριακο που είναι το Πάσχα και η Ανάσταση. Θα τα πούμε ξανά στις 25 Απριλίου. Να έχετε ένα υπέροχο Πάσχα. Όμορφες γιορτές, οικογενειακές στο σπίτι μας. Δεν πειράζει. Διαφορετικές αλλά πιο εσωτερικές, πιστεύω 

Έτσι, λοιπόν, η επόμενη εκπομπή του «Έλα, χαμογέλα» θα πραγματοποιηθεί μετά το Πάσχα, το Σάββατο 25 Απριλίου, επιστρέφοντας και πάλι στην κανονικότητά του.

Ταξίδι στο Παρίσι για Χρηστίδου και… Μαραντίνη! Και με ποιους άλλους ακόμα;

Δες ακόμα:

“Φωτιές” άναψε ο Ρέμος στο Twitter μετά την ξεχωριστή βραδιά στο Mega!

Photo: Instagram/ ela_xamogela

Το άρθρο Χωρίς “Έλα Χαμογέλα” την Κυριακή αυτή | Γιατί; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα